Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy hobbija a horgászat.

Már most kijelenzettte hogy tavasztól őszig lesznek olyan hetek hogy meló után pénteken kimegy és csak vasárnap délután jön haza.

Akkor lesz 1 éves kb a kisfiunk.

Ti mit szólnátok ehhez?

2021. dec. 12. 15:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha neki a halak kellenek, mehetne horgászni. Nekem férj és apa kell, én meg keresnék egy olyat.
2021. dec. 12. 15:16
 2/36 anonim ***** válasza:
59%

Az igazi horgászok bizony ilyenek. Ritka elvetemült fajta.

Vagy megszokod, vagy mész vele te is...vagy lapát.

2021. dec. 12. 15:19
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze, még jó, azért nehogy már ő teljes hétvégékre elmenjen horgászni és otthagyjon titeket. Nem mondom, hogy neki nem jár néha a kikapcsolódás, de ha ő rendszeresen elmegy, akkor te mikor pihenhetsz? Ez így nagyon nem lenne igazságos. Ezért kellett neki a család, hogy utána meg bármikor lelépjen, mikor ahhoz van kedve?
2021. dec. 12. 15:20
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát én eleve nem tolerálom az ilyen fajtát, nem is szültem volna neki. De mindegy, most már csak az maradt, hogy kompromisszumokat kötsz vele, vagy elváltok.
2021. dec. 12. 15:25
 5/36 anonim ***** válasza:
5%

Jobb lenne, ha a haverjaival nálatok és/vagy egy ivóban üvöltene piásan hogy GÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! ?

Vagy a vadászat lenne a hobbija, és kocsi helyett puskára költene 4,5 milliót?

Vagy ha fotózás lenne a kikapcsolódása, és utaznátok havi 3000 kilométert, egy madár, vagy béka miatt?

2021. dec. 12. 15:25
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
5-s: nem, akkor is kivágnám, mint macskát szarni! Mert olyan is van, aki haza siet a családjához. Annak meg is marad évekig a családja. A hülyék meg ihatnak a kocsmában horgászat után és szidhatják a nőket, akiknek ez kevés.
2021. dec. 12. 15:26
 7/36 anonim ***** válasza:
1%

6.-ra.

Oké, akkor siessen haza, mint a sok gyereklelkű kocka, és vacsi után, hajnal 3-ig tolja a videójátékot, 3 ukrán, meg 4 kínai 12 éves kölyökkel. Az jobb?

2021. dec. 12. 15:31
 8/36 anonim ***** válasza:
98%
:) El nem tudod képzelni, hogy valakinek nem kell valamiféle pótcselekvés, mert alapból boldoggá teszi a saját élete? :DDD Édes Istenem!
2021. dec. 12. 15:32
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
#7: Értjük. Szerinted minden férfi csak xar apa és xar férj lehet, nincs normális.
2021. dec. 12. 15:33
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezért kerültem én messziről az olyan pasikat, ahol a társkeresőn tele volt horgászós fotókkal.
2021. dec. 12. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!