Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ittasan a párod azt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ittasan a párod azt mondaná neked hogy idióta, beteg állat meg balfasz akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem először történik.

Van ennek előzménye.

Én féltékeny típus vagyok (1x ki is derült hogy okkal) ő meg egyre többet iszik.

3 éve vagyunk együtt. És együtt is lakunk.

2021. dec. 11. 17:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9es anyukámhoz nem mehetünk egy szobás lakása van...

Nem megyek vissza dolgozni oda mert kötelező a védőoltás nálunk azt meg nem hagyom hogy oltsanak.

Kereshetnek más munkát de BÁR listás vagyok azonnal megtalalnanak és vonnának.

Havi 100.000bol nem tudok még élni.

Nem tudom mitévő lehetnék. :(

Jó nagy kakába ülök. :(

2021. dec. 11. 19:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha iszik is nem hiszem, hogy hátrébb lennél anyagilag.Csak 3 éve vagytok együtt, előtte hol laktál?Gyetek mindig kifogás, hogy azért nem lép valaki, ha a gyereket néznéd akkor minél előbb lépnél, csak ne ilyen apa mintát lásson.Az mâr önmagában dur a, hogy iszik.Munkát lehet találni.
2021. dec. 11. 19:38
 13/23 peca1000 ***** válasza:
32%
Mi antialkoholisták vagyunk az asszonnyal, és mèg ennél durvábbakat is mondunk egymásra, ha veszekszünk. :)
2021. dec. 11. 19:44
 14/23 A kérdező kommentje:

13as de miért?

Inkább becsulnetek meg egymast.

2021. dec. 11. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es kommentedből kiderült, hogy egy fogyatékos retardált vagy. Mindent megérdemelsz, amit kapsz.
2021. dec. 11. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya dolog, de a tizenegyes komment alapján mondjuk igaza van.
2021. dec. 11. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Lehet az exemmel élsz 😀

Az szokott ittasan ilyeneket mondani, plusz egyszer ölben kilógatott a hídon át a folyó fölé. Ha amikor tele van, maga alá pisál, akkor tutira ő az. Szabadulj meg tőle.

2021. dec. 11. 21:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Aha.

Tehát… gyereket szültél egy agresszív, “alkoholista” nyomoréknak, felvettél hitelt, ELKÖLTÖTTED A PÉNZT, és nem fizetted vissza… ezek után tanácsot vársz??

Egy dologban tudok tanácsot adni. Menj vissza dolgozni, még az első fizu előtt értesítsd a VÉGREHAJTÁST KÉRŐT (NEM a végrehajtót!!!), hogy van munkád, szeretnél fizetni, hogy elkerüld a letiltást. Ezzel foglalkozom, segítenek, HA van fizetési hajlandóságod.

2021. dec. 11. 21:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, attól, mert minden nap itt rinyálsz, nem lesz jobb semmivel sem.
2021. dec. 12. 10:35
 20/23 anonim ***** válasza:
11%

Féltékeny nő miatt nem is csoda hogy iszik.

Nekem is féltékeny volt az asszony és úgy csináltam később hogy igaza legyen.

Gondolom ezt érted?

2021. dec. 12. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!