Mit tennétek ha a kertekben szülne egy kóbor macska? (Közvélemény kutatás)
Elvittem őket állatorvoshoz, parazitamentesítést fizettem mindnek, a mamacicának az ivartalanítást is elintéztem. 10 hetes koruk körül álltak úgy a hozzátáplálással, hogy elkezdtem gazdit keresni. A mama maradt, a kicsik kapcsolattartással gazdihoz kerültek. Mind csodaszép benti cicák lettek, ivartalanítva. 😊
Most sem csinálnám másképp.
Őszintén, mivel nincs pénzem macskát tartani így felhívnék egy menhelyet, hogy vigye el őket vagy rokonokat.
Ha senki nem fogadja be őket, kitenném a városba valahol.
Szia!
Én semmiképp nem bántanám őket. Sem a nősténycicát, sem pedig a kicsiket.
Valahogyan megoldanám a segítségnyújtást a számukra, aztán majd ha már elérik azt a kort a kicsik, hogy a "Saját talpukon is megállnak", akkor pedig elajándékoznám őket.
Történt már ilyen velem. Hívtam az állatvédőket.
Lefotózták őket, és győzködtek hogy ideiglenesen tartsam meg őket. Pár nap és viszik valakihez. Hetek teltek el, a nyakamra jártak random időpontokban. Ha nem voltam otthon ők pattogtak. Szóltam hogy ha nem viszik el őket keresek nekik gazdát. Facebookon kiírták a címem, azzal a szöveggel hogy azonnal meg kell menekíteni a cicákat mert a csúnya gonosz gazdi még ma megöli őket!!!
Feljelentettem őket.
Ha még egy ilyen eset lenne akkor kitennék egy képet róluk facebookra hogy befogadót keresek.
Egy dobozba tenném őket és kiraknám a csapatot a ház elé.
Nem vállalnám be megint a gondozásukat. Nincs az a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!