Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm betegesen féltékeny, mit kezdjek vele?
3 éve vagyunk együtt, össze is költöztünk már. Komolyan gondolom vele a jövőt, ezért is akarom megmenteni a kapcsolatunkat, de megnehezíti a dolgot. Régebben is féltékenykedett néha, de az utóbbi időben nagyon eldurvult, amit csinál. Ha messengeren írok valakinek, egyből kérdőre von, hogy „ugye nem valami nő?” Általában haveroknak szoktam írni, meg anyámnak és tesómnak. Van egy nőnemű barátom is, aki tényleg csak barát, de ő totál kiakadt ezen, és kikövetelte, hogy ne beszéljek vele többet. Addig hisztizett, hogy a face jelszavamat is megadtam neki, mert már nem lehetett elviselni őt. Amikor kocsmába megyek a haverjaimmal, csak úgy enged el, ha nő nincs a társaságban, más különben velem jön, és felügyeli, nem flörtölök-e valakivel. Eszembe nem jutna amúgy meg. Ha egy nő szembe jön velünk az utcán, boltban stb, megkérdezi, hogy „na, szebb nálam? jobban tetszik? megdugnád?”
Kezd az őrületbe kergetni ez az egész, de nagyon szeretem és azt akarom, helyre jöjjenek a dolgok. Elsősorban olyanokat kérdeznék (nők és férfiak is írhatnak), akiknek a párjuk nagyon féltékeny típus. Hogy kezelitek? Mit csináltok?
Én is ilyen voltam mint barátnőd igaz nem ilyen durván (jelszó megadás, buliba kisergetes)
De beszologattam neki utcán, strandra nem mehetett nélkülem, kerdore vontam 10 perc miatt is.
De nálam sajnos előzmény is volt. Kiderült hogy az exevel talalkozgattptt (meg ki tudja mi volt ott még) és ez iszonyat mód kikeszitett lelkileg megakartam neki bocsátjtani de teljesen felemesztett így minden csajos, női hétköznapi dolgoknal eszembe jutott.
A párom már sírt hogy ne csináljam, 1000x Megbanta a talikat de ne csináljam ezt tovább.
Ezt látva, hallva hagytam abba. Nehezen de újra bízok benne.
Ezzel azt akarom mondani hogy hidd el nem csak neked nehéz, nekem is az volt és a barátnődnek is gyötrelmes érzés amikor jönnek a démonok. Én így hívtam őket.
Nem szabadott volna engedned a korai féltékenységi rohamakkor. Mit csinálnék én? Megkérdezném, hogy tettem-e olyat, ami hűtlenség lenne? Nem? Akkor ne szorítson sarokba!
Bár nálam ilyen helyzet kialakulása alapból lehetetlen, mert aktív társasági életet élek, ahol rendszeresen érintkezek a másik nemmel, azaz alapból ezt a környezetet kapja az, aki velem kezd.
", és kikövetelte, hogy ne beszéljek vele többet"
Áruló lettél kispajtás!
És megint kiderült, hogy az az is kevés!
Én nő vagyok, nekem a barátom ennyire féltékeny, de ő ezt be is látja, és próbál rajta változtatni, és nagyon ügyesen csinálja, így nem okoz problémát a kapcsolatunkban.
Én úgy gondolom, hogy ez baromira nem egészséges, és amíg nem látja be, hogy hülyeség, amit csinál, addig nem fog javulni a helyzet. Ezzel az undorító viselkedéssel tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat, mielőbb beszéld meg vele, mert ez javulni nem szokott, csak egyre rosszabb lesz.
AZ ilyen sajnos nem fog megváltozni, akármit csinálsz vele.
Beszélgethetsz vele vagy viheted pszichológushoz, nem fog meg változni.
Lehet megigéri de ezek ilyenek.
Te ha ezt eltűröd akkor bírsz vele csak.
De ezzel nincs ennek vége mert egyre több mindent megakar stabni neked, mit és kivel hogyan csinálhatod.
Ha velem ilyet csinálna hogy jelszavat kérne és ellenőrzés alatt akarna tartani , ott lenne vége azonnal.
VAgy ledugnám a torkán a telefont jelszavastól, bár sose bántottam nőt még az életben.
EZ borzasztó élet lehet, csak rajtad áll hogy tűröd-e és meddig, mert ő biztos nem fog megváltozni.
" Ha egy nő szembe jön velünk az utcán, boltban stb, megkérdezi, hogy „na, szebb nálam? jobban tetszik? megdugnád?”
EZ egy szörnyű betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!