Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a betegesen féltékeny barátnőmmel?
A barátnőm az utóbbi időben teljesen kifordult magából. Lassan 6 hónapja vagyunk együtt. Az első néhány hónap fantasztikus volt, igazi boldog párkapcsolatban éltünk, ha összevesztünk valamin, hamarosan kibékültünk. Mostanában viszont teljesen más lett. Folyton számonkér, mikor miért és hova megyek, ha pl. mondom hogy megyek a postára csekket befizetni, nem hiszi el, mert én biztos a szeretőmhöz megyek (holott tényleg a postán voltam, szeretem a párom és nem érdekel más nő), vagy ha jövök haza a munkából és pár percet kések akkor is rögtön megy a gyanusítgatás. Hogy néha hétvégén elmenjek a haverokkal a sarki kocsmába meginni 1-2 sört, lehetetlen. A múltkor a boltban összefutottam egy kedves régi lány osztálytársammal még a gimiből, és beszélgettünk, aztán kivittem a vasútállomásra, hogy le ne késse a vonatot. De ezt a barátnőm már akkor tudta amikor még én haza se értem, mert állítólag egy ismerőse látott minket. Persze hogy kicsapta a hisztit, sőt, el akarta venni a kocsikulcsomat, hogy "ne hurcibáljam a ribieimet az autóval".
Mit kéne vele tennem? Szeretem, tényleg nincs más, de ezt ő nem hiszi el!
26F
Papucs vagy.
Én biztos nem bírnám, főleg, hogy semennyi szabadságot nem ad? Na ne. Ne hagyd. 6 hónap nem olyan sok, túl lehet lépni egy ilyen kapcsolaton.
Könnyű mondani, de hagyd ott.
2-es vagyok.
Ja igen, beszéltél már vele? Egyáltalán lehetett vele beszélni?
Észhez kell téríteni!
De a törvény tiltja, hogy bármire buzdítsalak! :D
27N
kezd el hasonlóan viselkedni vele
hátha feltűnik neki....
ha nem és még beszéltél is vele akkor tedd ki nem éri meg neked ez az idegeskedés
Szerintem a barátnődnek komoly önértékelési zavarai és elfojtott agressziója van. Ez már tényleg beteges és ezt nem biztos, hogy finom lelkifröccsel meg lehet oldani.
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!