Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok vagy változtatásr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok vagy változtatásra bíztatnátok?

Figyelt kérdés

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt és sajnos a szakításon gondolkodom. Rosszul érint a dolog, mivel egy nagyon rendes, odaadó férfi. Udvarias, nincs vele vita, mindig az én boldogságom lebeg a szeme előtt, viszont rettenetesen érzékeny, hisztis tud lenni. Ha nem mondom el neki naponta legalább hatszor hogy szeretem, akkor megkérdőjelezi és sír is, hogy ő sajnálja nagyon, hogy nem tud boldoggá tenni, próbál kiengesztelni és akárhogy magyarázom neki, hogy semmi rosszat nem tett, ő csak azért is azt hiszi hogy valami rosszat csinált. A nyáron a nagymamámat kellett ápoljam és mivel mama messzebb lakik, ezért nem tudtam a párommal találkozni kettő hétig. Volt hogy sírva hívott fel, hogy mennyire hiányzom neki, ha nem írtam neki sűrűbben vagy nem reagáltam az üzenetére, mert dolgom volt akkor is könnyezett, hogy nem szeretem már, mi rosszat csinált, hogy levegőnek nézem. Ne úgy képzeljétek el, hogy agresszív, hanem letargiába esik és tényleg azt hiszi, hogy ő nem mondta nekem elégszer hogy szeret, meg nem hozott elég ajándékot és azért nem foglalkozom vele annyit.

Imádom egyébként, mert tényleg egy jó ember, nála kedvesebb férfival nem hozott még össze a sors, viszont ezek az érzékeny pillanatai kikészítenek néha.

Nem jeleztem még neki, hogy ez engem ennyire zavar, így nyilván az én hibám is a jelenlegi helyzet. Viszont nem tudom, hogyha jelzem neki ezt, akkor fog-e változás történni. Ti mit gondoltok? Volt már hasonlóan érzékeny férfival dolgokat? Jobb lenne a szakítás?

2021. dec. 9. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom eléggé labilis egy nyálgép. Ha neked ez kell akkor elviseled. Ha nem kell akkor szakíts vele.
2021. dec. 9. 17:29
 2/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
75%

Ha az vagy, akinek gondollak, nem nyilatkozom - kifejtettem mindent anno.

Ha nem (és ez esetben tárgytalan az első bekezdés), akkor inkább változásra kellene bírd. :))) Pszichológus segíthet ezen.

2021. dec. 9. 17:30
 3/10 A kérdező kommentje:

A felnőtt párkapcsolatok témakörben ez az első kérdésem. Eddig csak a szépség témakörben volt egy kérdésem egy termékkel kapcsolatban.

Az is a problémám, hogy úgy érzem én sem bírom így sokáig. Attól félek, hogy a következő ilyen alkalommal tényleg szakítok vele és karácsony körül nagyon rosszul fogja érinteni.

2021. dec. 9. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Az már az ő problémája, nem te tehetsz róla. Ha ilyen, köszönje magának. Téged emiatt ne egyen a fene, sajnálatból ne maradj vele csak mert karácsony lesz.
2021. dec. 9. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a falat kaparnám ettől, úristen nagyon sok. Minden érzelmet kiölne belőlem ez a nyálas rinyálás.
2021. dec. 9. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld vele megbeszélni, aztán ha ezek után sem változik akkor inkább szakíts. Mi lehet az oka hogy ilyen? Alap tulajdonság, vagy mondjuk egy rossz tapasztalat után próbál ennyire ragaszkodni? Szóval van mit megbeszélni ezen :)
2021. dec. 9. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Rossz tapasztalat. Családtól kezdve az előző ex-barátnőig. Mindenki elhagytam sajnos és fél, hogy élete szerelme is elhagyja. Tényleg nagyon jól kijövünk, csak néha rájön a pánik és kész a baj.
2021. dec. 9. 18:51
 8/10 A kérdező kommentje:
*elhagyta
2021. dec. 9. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Pszichológusnál már volt? A párod egyértelműen beteg, kellene neki szakember segìtsége.
2021. dec. 9. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Jelezd neki, hogy ez téged zavar. Egy párkapcsolat úgy működik, hogy megbeszélitek a dolgokat. Ha neked bajod van vele, nem jelzed neki, nem etikus ha utána hibáztatod, hisz nem is szóltál neki, hogy téged ez zavar.

Szerintem a párod érzi, hogy baj van és hiába kérdezi, hogy mit tett, te annyit mondasz, hogy semmit. "akárhogy magyarázom neki, hogy semmi rosszat nem tett, ő csak azért is azt hiszi hogy valami rosszat csinált" Így mégis mit kellene csinálnia? Ne hazudj neki, hogy nincs semmi, amikor van. Neked is változnod kell.

2021. dec. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!