Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
10 éve házasságban élek, van egy 2 éves kisfiam. A problémàm az lenne, hogy a gyerekem születése óta sajnos nem tudok igazán nőként tekinteni a feleségemre, inkàbb anyaként. Már pszichológusnàl is jàrtam, de nem változik semmi. Ezt leszámítva nem volt probléma a kapcsolatunkban. Sajnos viszont a felségem bármit csináltam, segítettem neki a gyerekkel kapcsolatban, sokat dolgozom hogy jól éljünk nagyon stesszes munkàban napi 12 órát. Semmi nem jó, mindig kritizàl, egy jó szava nincs hozzàm. Így mèg jobban eltàvolodtunk egymástól, mert nem tartom magamat olyan embernek akivel így kelljen viselkedni és beszélni. Aztàn kb egy hete előállt vele, hogy mindennek én vagyok az oka, így nem lehet élni, ez nem élet stb… nyíltan az arcomba vágta, hogy elviszi a gyereket, ha nem kapom úgymond össze magam. Azóta sajnos éppen az ellenkezője van, kb rosszul vagyok ha hazamegyek este, mert úgy érzem elveszítem a gyerekemet ha nem felelek meg. Most tényleg így kell velem viselkedni, mert nem kívànom mióta anya. Nem direkt csinálom és próbálok is rajta változtatni, de így… Most per pillanat úgy értem, hogy ezek miatt nem intim közelséget, de semmilyen közelsèget nem kívánok vele. Viszont ha belegondolok, hogy elmegy a gyerekemmel es nem látom minden nap a picit, akkor kb megőrülök. Mit tegyek. Valaki volt ilyen helyzetben

2021. dec. 9. 16:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehet, hogy a feleségeddel folyamatosan éreztetted, hogy nem tudsz rá nőként tekinteni?"

De, pont ez a problémája, most meg csodálkozik, hogy a nő nem nyalja ki a seggét ezért a viselkedéséért.

2021. dec. 9. 18:36
 32/50 A kérdező kommentje:
Igen, nincs arról szó, hogy nem szép nő, csak én nem vonzódom hozzá szexuálisan. Nem kívánom sajnos. Ez a problémám.
2021. dec. 9. 19:11
 33/50 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy az a baj nem nyalja ki a seggemet. Csupán, hogy a gyerek óta sajnos nem kívánom. Nem tettem semmi rosszat, fordítva ez számtalanszor előfordul. Segítek is neki sokat es reggeltől estig dolgozom, hogy mindenünk meglegyen.
2021. dec. 9. 19:14
 34/50 anonim ***** válasza:
79%

De azért meg szoktad ölelni? Meg szoktad masszírozni a lábât vagy a hátát egy-egy nehezebb nap után?Elmondani neki, hogy szereted? Hogy csodálod, hogy mennyire jól helytáll, mint édesanya és feleség? Szoktad mondani, hogy mennyire sokat jelent neked? Meg szoktad köszönni, hogy ilyen csodálatos gyerekkel ajándékozott meg?

Tudom, hogy nyálas, de talán segíthet még mindig. Szexelni lehet, hogy nem tudsz vele most még, de kedves lehetsz vele esetleg, hátha segít még valamit.

2021. dec. 9. 19:23
 35/50 anonim ***** válasza:
16%
A nő meg nem dolgozik gratulálok.
2021. dec. 9. 21:25
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Két választásod van. Vagy megdugod vagy elváltok.

Kíváncsi vagyok van-e viszonyod más nővel.

2021. dec. 9. 22:02
 37/50 anonim ***** válasza:
82%
És mi értelme van ennek a "házasságnak"? Ez egy értelmetlen fos, amiben éltek. Igaza van a nőnek, ha le akar lépni. Én ennyit időt sem vártam volna. Vagy úgy viselkedsz mint egy férj, vagy mehetsz a francba. A gyereket válás után is láthatod, de a maradék éveimet nem pazarolnám egy defektes genetikai selejtre.
2021. dec. 10. 01:16
 38/50 anonim ***** válasza:
24%
Mégis ki akarna ölelgetni, masszírozgatni, simogatni valakit, akihez nem vonzódik? Ezt nem lehet erőltetni...
2021. dec. 10. 08:16
 39/50 anonim ***** válasza:
15%

"25

Neked aztán élmény lenne szülni. Mondjuk gondolom ilyen hozzáállással nincs is sok jelentkező, jézusom..."

Képzeld nő vagyok, és anya is, és tudom hogyan kell megtartani egy pasit. ;)

2021. dec. 10. 08:17
 40/50 anonim ***** válasza:
56%

"De lehet tenni ellene, pl nem kell kihisztizni hogy legyen ott a vizsgálatoknál, szülésnél. Na meg nem kell szülés után mártírkodni, meg előtte szoptatni."

Persze, hisz a házastársi esküben is az volt, hogy "kitartunk, amíg a dolgok nem undik".

2021. dec. 10. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!