Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mérgező kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mérgező kapcsolatban élek?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap fehér felső volt rajtam, ami mellrésznél kissé átlátszik, majd barátomnak ez nem tetszett és beszólt hogy ilyen felsőben én nem mehetek sehova.

Ezt nem értem mi baja volt ezzel.

2021. dec. 9. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Ha ennyire semmibe veszed a f.szidat, akkor tegyél neki egy szívességet, és hagyd el!
2021. dec. 9. 07:40
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Én nő létemre magamat megtisztelem annyira, hogy mellnél átlátszó felsőben nem mennék sehova, mivel közönséges és ízléstelen.

Másrészt nem igénylem a bámulást sem.

Ha ez volt az egyetlen ilyen eset, akkor igaza volt, hogy szólt.De hagyd el nyugodtan, és akkor járkàlsz majd átlátszó ruhában.

2021. dec. 9. 07:50
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Húúúúúú ez aztán mérgező kapcsolat... micsoda méregtartály ez a pasi! :D

Spoiler: ha egy nőnek kilátszik a melltartója, az tényleg igénytelen és ribis.

2021. dec. 9. 07:53
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

"beszólt hogy ilyen felsőben én nem mehetek sehova."

A stílus nem OK. Irányítani, kprlátozni, parancsolni akar, és "beszól", azaz nem fogad el.

2021. dec. 9. 11:30
 15/19 A kérdező kommentje:
It nem azon van a hangsuly hogy mi volt rajtam hanem az ahogyan hogy mondta, abbol gondoltam.
2021. dec. 9. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Ha azt mondta volna udvariasan és kedvesen, hogy közönséges és igénytelen az öltözeted (ami igaz volt), akkor elfogadtad volna a véleményét?Biztos?Mert ha nem, akkor neked csak nem a stílussal volt problémád.
2021. dec. 9. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Emberek, nem is láttuk az öltözékét... Fehér felsőnél azért nem rögtön igénytelen és közönséges, ha minimálisan átüt, de egy frusztrált pasinak lehet, hogy pont elég a vergődéshez. Nekem is volt, hogy vékonyabb anyagú fehér felnőnél picit látszott a melltartóm vonala, de soha nem voltam igénytelen nő, nem is merne rám ilyet állítani senki.

Ettől még persze, hogy az övé gáz volt, és átvirított az egész, de ezt nem tudjuk.

A párja viselkedése, kontrolláló hangneme viszont gáz.

2021. dec. 9. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Nem voltunk ott, nem hallottuk a hangnemet, nem tudjuk, hogy amúgy hogyan kommunikálnak.

Szerintem amúgy annyira nem feltétlenül gáz. Nem volt szép, hogy ezt mondta, de a párkapcsolatok többsége nem tankönyvi példa, néha-néha kicsúszik valami, amibe nem gondolunk bele. Lehetnek épp szakítás előtt, vagy a srácban feltörtek a gyerekkori emlékek stb. De ettől az egy mondattól, ha amúgy rendben kommunikálnak a felek, nem hiszem, hogy nevezhetjük mérgezőnek a kapcsolatot.

2021. dec. 9. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hogy jut eszedbe úgy elindulni valahova hogy kilátszik a melled, főleg ugy h barátod van?

Semmi baj nem volt a stílusaval,nem vagy te hímestojás, ha nem akkor nem. Egy normális férfinek ez nem fér bele, nem értem mit csodálkozol.

2021. dec. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!