Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyunk a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyunk a párommal zavarban szex előtt?

Figyelt kérdés

Teljesen nem értem a reakciónkat, konkrétan zavarban vagyunk mindketten ahhoz is hogy kezdeményezzünk. Amikor elkezdjük az előjátékot

akkor is zavarban vagyunk még. Akkor múlik el amikor már magvan maga az aktus.

2.5 éve vagyunk együtt, 34-36 évesek vagyunk.

Kapcsolatunm elején álliatas volt a szex, minden jött ösztönösen, volt hogy gyengéden, volt hogy vadabban.

Aztán neki egy lelki trauma miatt merevedési gondjai lettek, ritkán sikerült a szex, aztán meg nekem volt olyan nőgyógyaszati gondom hogy jó ha havi 1-2 alkalom összejött, de akkor is "óvatosan".

Mára már A merevedési gondjai rendbe jöttek, nőgyógyaszati gondom kezelve van...szóval már minden klappol, de lelkileg valami még sem. nem "mer" egyikönk se kezdeményezni, ha mégis akkor zavarba jövünk, rendesen elpirulok, takaró alá bújok mint egy tini olyan szégyellős leszek. Nem a testem szégyellem... hanem maga a szex tesz szégyellőssé.

Párom mondta hogy biztos elszoktunk egymastól, dehát kapcsolatunk elején alig ismertük egymást, mégis jól ment a dolog, szóval tuti nem a gond. Snem értem. Szerintetek ez mi lehet?

2021. dec. 7. 22:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10. Ki mondta hogy nem beszélgetünk erről? :) le is irtam hogy a baráom szerint miért van. Honnan tudnám ha nem beszgetnénk róla? :D
2021. dec. 8. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek el esetleg egy-két alkalommal pszichológushoz + engem a víz és a masszírozás nagyon le tud lazítani. Mi lenne, ha minden konkrét cél nélkül csak simán együtt fürödnétek és megmasszíroznátok egymást, közben lehet zenét is hallgatni, beszélgetni, stb.? Aztán ha megjön a kedv hozzá, akkor már biztos nem lennétek ANNYIRA zavarban.
2021. dec. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!