Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testsúlyom, megváltozott testalkatom miatt már szinte képtelen vagyok szexelni a párommal, mit tegyek?
Szerintem meg keress egy olyan férfit aki szeret
Aki azért nem szexel veled mert hízrál 6kg ot az eddig sem szeretett!
Szedd össze magad és hagyd el azt a pasit aki csak az önbizalmadat rombolja
Bocs, de most matekozzunk már egy kicsit. Ötven kilóról felhoztad 56-ra? Az hol kövér neked?
Itt nem ez lesz az alapvető probléma, mivel nem vagy kövér... Akkor tényleg a fejedben kéne rendet rakni, de semmiképp nem pirulákkal, hanem egy normális pszichológussal, aki beszélget veled, és nem mindenféle mérgező tablettát ír fel neked...
+ Eléggé árulkodó (mondhatni freudi elszólás), hogy írod, a párodra félistenként tekintesz. Miért is?
Ez sokat elmond arról, hogy az egész kapcsolatotokhoz, meg más emberekhez, illetve önmagadhoz is beteges módon állsz hozzá.
Ezzel nem bántani akarlak semmiképp sem, csak mondom, hogy nyilvánvalóan bármilyen csodaszép is a tested, így sosem lesznek rendben a dolgok, ha ennyire alacsony az önértékelésed.
A néninek fejben vannak problémái... és nem is csodálkozom, ezek a korlátozások lassan már a normálisból is hülyét csinálnak!
Hát kiscsibe, ha te 56 kilós vagy, akkor rám ne számíts, mert én nagyon nem bírom a vézna csontkollekciókat, pláne meg akkor, ha azt hiszi magáról hogy ha rozoga, akkor trendi!
Tökéletesen igaza van a 8-as válaszolónak.
Itt a toronyban kell rendet tenni!
El vagy tévedve kicsit,bár magad is megírtad,hogy jársz pszichiáterhez.
Nem muszáj otthon edzeni,menj el futni, vagy gyalogolni.
Utálod a tested 56 kilósan is, mint ahogy tetted 90 kilósan is.El kell keserítselek,lehetsz Te 42 kilós is, akkor is találsz majd magadban kritizálni valót.
Szeresd a tested! Érted van!
Üdv: egy 85 kilós negyvenes.
Ja, és nem érzem magam emiatt nyomoroncnak.Sőt! :-D ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!