Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatkent nem működött, most szexkapcsolatban vagyunk,hátha sikerül lazábban kezelni és újra összejönni. Ez az ötlete. Megbeszéltük ,hogy heti 1-2 tali lesz. Van- e jogom nő létemre ráírni, hogy mikor talizunk? Vagy ha eltűnik, szó nélkül, kilép
Semmi nem jott le a válazombol.
Az ilyen addig nem fog akarni téged amig lábtörlősködsz neki.
Csak amikor nem.
1.
"Megbeszéltük ,hogy heti 1-2 tali lesz. Van- e jogom nő létemre ráírni, hogy mikor talizunk?"
Jogod van a megbeszélt heti 1-2 talihoz. Írd meg neki, hogy mikor szeretnéd az elsőt/következőt.
Te most vagy nagyon buta vagy vagy nagyon fiatal esetleg k.va szerelmes. Barmelyik is legyen, ezt nekem faj olvasni.
"Azert vagyunk szexkapcsolatban mert rossz a termeszetem es fel tolem": gaslighting, aldozathibaztatas. Bemeseli, hogy veled van a baj, de azert legyel meg halas neki, hogy nem sz.r le teljesen, hanem heti 1-2x megdug.
" Ha ez sem megy, akkor vegleg vege":annyira nem vagy neki fontos, hogyha megegyszer panaszkodni -szerinte hisztizni- fogsz akkor ropulsz, mert neki csak egy nema lyuk kell, semmi kedve a te kis lelkivilagoddal esetlegesen az igenyeiddel torodni. Addig vagy jo amig kussolsz.
Ugye te sem gondolod, hogy egy ferfi ugy mutatja ki a bazi nagy szeretetet meg ugy akarja megjavitani a kapcsolatot, hogy kijelenti, hogy innentol heti dugas lesz csak max? :D foleg ha az a kerdes, hogy keresheted-e te, akkor gondolom amugy nem is ir neked, csak ha uriteni akar. Te meg olyankor pattannal egybol?
Kerlek lasd realisan a helyzetet es ismerd el magadnak, hogy a te "dom" faszidnak csak akkor fogsz megfelelni ha a csicskaja leszel.
Valoszinuleg nem fog celba erni a kommentem es nem fog elgondolkoztatni, de kerlek hallgass rank, ha ebben maradsz hamarosan tokre lelkiserult, onbizalomhianyos es betort no leszel.
Amúgy most ezekből melyik az igaz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!