Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatkent nem működött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatkent nem működött, most szexkapcsolatban vagyunk,hátha sikerül lazábban kezelni és újra összejönni. Ez az ötlete. Megbeszéltük ,hogy heti 1-2 tali lesz. Van- e jogom nő létemre ráírni, hogy mikor talizunk? Vagy ha eltűnik, szó nélkül, kilép

Figyelt kérdés
ebből is, akkor semmi jogom csak annyit megkérdezni, hogy miért tette? Nincs hozzá közöm és ne keressem valaszert ? A szexkapcsolatba belefér,hogy fixen heti rendszeres talit beszéltek meg,majd az egyik dönthet úgy,hogy lelép szó nélkül ?
2021. dec. 7. 21:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem jott le a válazombol.

Az ilyen addig nem fog akarni téged amig lábtörlősködsz neki.

Csak amikor nem.

1.

2021. dec. 7. 21:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Egy irányító domináns pasi pont az engedelmességet keresi.ez volt a baj hogy én nem voltam legtöbbször sz
2021. dec. 7. 21:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Az
2021. dec. 7. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem azt keresi.kulonben nem degradálna le.
2021. dec. 7. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
És most agymosáson mentél keresztül és az leszel? Na ne viccelj.
2021. dec. 7. 21:28
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Jaj ez annyira szánalmas ez a nem olyan egyszerű duma annyi embertől hallom már ezt akik képtelenek változtatni a saját életünkön és inkább szenvednek éveken át egy szarban aztán meg nyávognak És sajnáltatják magukat mintha önhibájukon kívül történne az egész ezt soha nem fogom megérteni ha valaki ennyire gyenge vagy ilyen problémák vannak vele hogy képtelen megváltoztatni a saját életét nem tud uralkodni az érzésein az menjen el pszichologushoz és kezeltesse magát
2021. dec. 7. 21:29
 17/23 A kérdező kommentje:
15: pont ezt mondta...nekem agymosás kéne...ha nem ilyen lennék , neki elég lennék mindenhogy...ezt tudom így van..kívülállóként nehéz elhinni de azért köszönöm a véleményeket
2021. dec. 7. 21:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Megbeszéltük ,hogy heti 1-2 tali lesz. Van- e jogom nő létemre ráírni, hogy mikor talizunk?"

Jogod van a megbeszélt heti 1-2 talihoz. Írd meg neki, hogy mikor szeretnéd az elsőt/következőt.

2021. dec. 7. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Te most vagy nagyon buta vagy vagy nagyon fiatal esetleg k.va szerelmes. Barmelyik is legyen, ezt nekem faj olvasni.

"Azert vagyunk szexkapcsolatban mert rossz a termeszetem es fel tolem": gaslighting, aldozathibaztatas. Bemeseli, hogy veled van a baj, de azert legyel meg halas neki, hogy nem sz.r le teljesen, hanem heti 1-2x megdug.

" Ha ez sem megy, akkor vegleg vege":annyira nem vagy neki fontos, hogyha megegyszer panaszkodni -szerinte hisztizni- fogsz akkor ropulsz, mert neki csak egy nema lyuk kell, semmi kedve a te kis lelkivilagoddal esetlegesen az igenyeiddel torodni. Addig vagy jo amig kussolsz.

Ugye te sem gondolod, hogy egy ferfi ugy mutatja ki a bazi nagy szeretetet meg ugy akarja megjavitani a kapcsolatot, hogy kijelenti, hogy innentol heti dugas lesz csak max? :D foleg ha az a kerdes, hogy keresheted-e te, akkor gondolom amugy nem is ir neked, csak ha uriteni akar. Te meg olyankor pattannal egybol?

Kerlek lasd realisan a helyzetet es ismerd el magadnak, hogy a te "dom" faszidnak csak akkor fogsz megfelelni ha a csicskaja leszel.

Valoszinuleg nem fog celba erni a kommentem es nem fog elgondolkoztatni, de kerlek hallgass rank, ha ebben maradsz hamarosan tokre lelkiserult, onbizalomhianyos es betort no leszel.

2021. dec. 7. 22:11
 20/23 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!