Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a párkapcsolatom nem csak egy kamu, ami igazából szexkapcsolat?
A párommal egy éve együtt vagyunk, és a szexen kívül nem csináluni semmit. Én tanulni akarok és utazgatni, õ már összeköltözésben és eljegyzésben gondolkodik. Ez nem is baj, együtt maradhatunk, de nekem ez 4-5 év múlva is ráér. Kezdem úgy érezni, hogy a barátom egyszerūen igénytelen és bárkivel összebútorozna, aki lefekszik vele rendszeresen. De akkor mièrt csap be engem és önmagát?
Nem arról van szó, hogy lebukott, mert megcsalt vagy szégyell a barátai elõtt vagy a családja elõtt
Miért nem a pároddal beszéled meg a konkrét problémád?
Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban és megbeszélni sem tudjátok, lépj tovább.
Ha valami zavar, de nem neki mondod, hanem kiírod gyakorira semmi nem fog változni.
Teljesen más a helyzet, mint amit gondolsz. Ha közös jövőről beszél és eljegyzésről, akkor nem csak szexre használ. Ezt hogy következtetted ki? Miért gondolod igénytelennek és miért gondolod, hogy bárkivel összebútorozna?
Csak annyi a különbség köztetek, hogy ő előbb magasabb szintre emelné a kapcsolatotokat. Ha neked ez nem fér bele, akkor köszönj el tőle még most. Csak akkor majd ne sírj mondjuk 5-10 év múlva, amikor már te szeretnél egy összeköltözős-eljegyzéses párt, de nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!