Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam, hogy a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy a párkapcsolatom nem csak egy kamu, ami igazából szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve együtt vagyunk, és a szexen kívül nem csináluni semmit. Én tanulni akarok és utazgatni, õ már összeköltözésben és eljegyzésben gondolkodik. Ez nem is baj, együtt maradhatunk, de nekem ez 4-5 év múlva is ráér. Kezdem úgy érezni, hogy a barátom egyszerūen igénytelen és bárkivel összebútorozna, aki lefekszik vele rendszeresen. De akkor mièrt csap be engem és önmagát?

Nem arról van szó, hogy lebukott, mert megcsalt vagy szégyell a barátai elõtt vagy a családja elõtt

2021. nov. 2. 13:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg
2021. dec. 5. 14:35
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én így voltam 3 hónapig együtt egy idősebb pasival, akibe nagyon beleszerettem és azért is volt szörnyű, mert végig éreztem, hogy csak "arra" használ. Nem nagyon akart sehova máshova elmenni, mindig csak legyünk nála. Ha beszélgetni akartam az érzéseimről, akkor is csak inkább fogjam be és szexeljünk. Nagyon megalázónak éreztem, mert tanult, csinos lány vagyok és a fiúk szerint izgalmas is. Úgy éreztem magam, mint valami szexbábu. Hiába öltöztem fel csinosan, szinte sehova nem akart elvinni, közben ő is beszélt összeköltözésről és hogy lennék-e a felesége. Mégcsak az kellett volna, ő valami házi cselédet akart magának, nem Nőt.

Szerintem ha ez felmerült benned, akkor az a női megérzés hatása és valószínűleg így is van. Azt még hozzátenném, hogy azóta én nagyon megválogatom, hogy hogyan ismerkedem valakivel és nem fekszem le senkivel addig, míg nem látom, hogy komolyan érdeklődik irántam. Akinek egyből odadobja magát az ember, az necces, hogy később is csak arra lesz használva.

2021. dec. 5. 17:46
 23/34 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezek a dolgok nem attol.fuggnek mikor van az első szex.

Hanem valóban léteznek érzelmi-, vagy EQ szegény férfiak, akik nem látnak értékeket a szexen túl a nőkben es ezt még kötődési zavar is spékelheti.

A férfiaknak szinte tanuoniuk kell szeretni. Meg azt hogy mire jó egy nő a szexen kívül. Es miért jó egy komoly kapcsolat egyáltqlán

2021. dec. 5. 17:56
 24/34 anonim ***** válasza:
23-as, én épp ezért tapasztaltam azt, hogy ha azt mutatod meg először, hogy de jó vagy az ágyban, meg milyen jó a tested, akkor így maradsz meg a fejében és nehéz lesz ezen kívül mást is meglátnia. Ha meg úgy kezdesz egy ismerkedést, hogy az eszedet, meg az értékes tulajdonságaidat hangsúlyozod, akkor valószínűleg később sem csak a szex fogja érdekelni. Szóval szerintem nagyon is befolyásolja a dolgokat, hogy mikor adja magát oda egy nő..
2021. dec. 5. 18:03
 25/34 anonim ***** válasza:

Á.

Eleve szexkapcsolatból is lehet házasság.

A tézised úgy is levezethető lenne hogy egy férfi megvan fogva valami hirtelen elsöprő fergeteges szexszel amit eleinte ugye ki akar sajátítani birtokolni, ez mellett meg magára a nőre is kíváncsi lesz, hogy mivel lehet megfogni. Ki ő egyáltalán.

2021. dec. 5. 18:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Habár ahhoz tudni kell az ágyban a konkrét férfinál. (Azaz adott férfinál jobb ha szexistennő valaki ami véletlenül sem lábtörlőt kiszolgálót jelent. Pengeéltánc ugyan, de a férfiak úgy is hülyék simán megvezethetők bármivel. A naagy tapasztaltak és alfahímek is:D)
2021. dec. 5. 18:08
 27/34 anonim ***** válasza:
*férfinél
2021. dec. 5. 18:09
 28/34 anonim ***** válasza:
24-es vagyok, tudom hogy lehet szexkapcsiból házasság. Én már "fogtam meg" több srácot is szexszel ideig-óráig. De aztán elkezdett zavarni, hogy arról szól az egész, hogy velem akkor jó szexelni és már nem vagyok meghódítva, mert kimaradt az udvarlási időszak, "ingyen" odaadtam magam és ezért elsiklott az egész, sértődések és harag lett a vége. Kevés embernek sikerül ebből egy rendes kapcsolatot kovácsolni. A férfiak ugyanis szeretnek "megküzdeni" valakiért, akkor értékes valaki, ha azért tettek is. Ezt sok férfitől hallottam már.
2021. dec. 5. 18:17
 29/34 anonim ***** válasza:

Ott van elcseszve hogy egy srac nem erezheti azt hogy attol hogy szexre megkap, maskepp is.

Ez is a szexistennő és labtörlő közti vekony hajszálnyi különbség ami viszont óriási különbséget ad.

2021. dec. 5. 18:40
 30/34 anonim ***** válasza:

Hát utolsó, sztem ez nem így van:D Engem azért dobtak, mert eljátszottam, hogy a jó szexen kívül amúgy lelkileg nem kaphatna meg, éltem az életemet és lesz.rtam, de egy normális pasi, aki kapcsolatot keres, az ettől kikészül és inkább lelép. Szóval vicces, hogy azt gondolod, így működnek a pasik, de a valóságban egyáltalán nincs így, max a tinik között. A férfiak is szeretnének szerelmesek és boldogok lenni és kell nekik a visszaigazolás, meg a dicséret.

Nem attól lesz valaki szexistennő, hogy elsőre kijátssza a szex kártyát. Egy felnőtt férfi szeret fantáziálni, játszani, vágyakozni és megküzdeni a p.nciért.

2021. dec. 5. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!