Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy Tesco márkájú tábla csokit hozott születésnapomra. Szerinted?
Egy Tesco tábla csoki, 219 forint.
Egy Milka 319-489 forint.
Mielőtt jönnek a "pénzéhes vagy r*banc" kommentek szeretném leszögezni nem vagyok pénzéhes, SOHA semmit nem kértem tőle, SOHA!
De valóban rosszul esett, hogy egy (semmi mást) Tesco márkájú tábla fehér csokit hozott nekem, amit kifejezetten nem is szeretek és ezt tudja (sokszor látott nálam másfajta csokit, sőt kérdezte is többször mit szeretek)....
Most én vagyok a bunkó?
Hozzáteszem, hogy nem a keresetével van a gond. Nem tudom mennyit keres, de azt tudom hogy nagy állami befektetésekben vállalkozó tehát a +100 forint valószínűleg nem lett volna akkora megterhelés neki.
Nem értem. Ti értitek?
8-as.. Nem vagyok "kis provokátor".
Feltettem egy kérdést, kiváncsi voltam mit gondol erről más. Azt hittem erre használatos ez az oldal.
9-es.. Nem tudom mennyit keres. A +100 forintos különbségre értettem, mielőtt valaki félre érti, hogy nem azért vette ezt az olcsót, mert otthon forintra ki kell számolnia a számlákat.
Nem tapasztalom meg a keresetének sem az előnyét sem a hátrányát (ahogy a kérdésből is nyílván lejön). Nem élünk együtt és nem vagyunk közös kasszán.
A többieknek.. én is erre gondoltam. Hogy ennyit érek neki. :( Nem értem miért.
Neki is szóvá tettem, és mérges lett. Szerinte ő csak örömet akart okozni, én pedig keresem a konfliktust. Ez még inkább elszomorított.
#14 örömet akart okozni? Egy tábla csokival?
Nagyon beteg ez... Szerintem dobd ki, mert egy kórkép ez a gyerek.
Képzeld ha gyereket vállalnátok. Arra se költene egy fillért se.
Addig dobd ki, amíg nem nő a fejedre.
A regi szep idokben, a Nagy Lajos kiraly utjan, a mai Hotel Zuglo epuleteben mukodott a Tesco, ami akkor nem hipermarket volt, hanem egy olyan szervezet, ami tanulmanyi szerzodessel hozott Magyarorszagra harmadik vilagbeli diakokat, fokent Afrikabol. Akkor az a hir jarta, hogy eleg sok fiatal holgyemeny kereste fel a Tesco-t csokifudzsiert..... :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!