Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddigi legnagyobb problémátok a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Ami súlyos gond volt köztetek.

Nem olyanra gondolok ami pl drog vagy alkohol illetve megcsalás vagy erőszak miatt volt.

2021. dec. 7. 09:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet benne megbízni. Kitárgyal, hazudozik, bármit amit mondok továbbmondja. Semmit nem lehet vele megosztani.
2021. dec. 7. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
10# És ő ezt nem tudta? Egy idegen férfi megb.szta a reggeli kávédat?
2021. dec. 7. 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexel velem...
2021. dec. 7. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem akartam tovább tanulni egyetemen, de csak azért nem, mert bár már pár éve kijártam a sulit, de matekból nem volt érettségim, mert megbuktam és féltem a matektól. De ezeket nem tudta a párom, mert szégyelltem magam.

Azóta mindent pótoltam.

2021. dec. 7. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
és ennek mi köze a párkapcsolathoz?
2021. dec. 7. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal ha megbántott, vagy valamit rosszul csinált (pl. elfelejtette a születésnapom stb.) és én azt szóvá tettem (azért tettem szóvá, mert reméltem, hogy változik) engem állított be, én lettem a hisztis hercegnő.
2021. dec. 7. 19:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én mentális problémáim, és az abból fakadó viselkedésem. Borderline vagyok, és emiatt néha nagyon idiótán tudok viselkedni, amikor elönteke az érzések, amiket én valósnak érzékelek, de külső szemmel túlreagálásoknak tűnnek.

Én csodálkozom, hogy még nem hagyott el, de azt mondta, nem is fog, ezzel együtt szeret, és kitart mellettem. De járok terápiára egyébként, szóval rmeélhetőleg egyszer kigyógyulok ebből.

2021. dec. 7. 23:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem belehaltam az étkezési zavaromba. Mellettem állt akkor is, de nem igazán tudott mit tenni értem, mert amíg én nem akartam gyógyulni, tökmindegy volt.

Azóta már minden oké, hálisten.

2021. dec. 12. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!