Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan valaki ,akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan valaki ,akinek 1-2 vagy 3 év alatt sikerült megszeretni a párját ? Tudom,fura a kérdés..

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azért az a kérdés felmerül bennem, hogy ezt hogyan értelmezzem?

Van egy párja a kérdezőnek (ismerősének) akivel közli, hogy várjon legyen szíves 1-2 vagy 3 évet, mert most még nem szereti, de majd idővel beleszeret. Addig meg úgy vannak együtt, hogy a másik szereti, ő meg majd csak 2-3 év múlva?

Csak azért kérdezem, mert nem értem!

A másik fél ebbe beleegyezik?

Ha egyik fél sem szereti a másikat, hanem mondjuk baráti alapon (+extrák) megegyeznek, hogy legyen "kapcsolat", azt még megértem valahogy. De mi van ha az egyik szerelmes, a másik meg átveri, és csak használja (pl. szexre) a másikat?

2021. dec. 6. 16:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó : igen.. tisztázva van hogy az érzelmek lassan jönnek és a kötődés is. És a lány ezt el tudja fogadni vagy sem
2021. dec. 6. 16:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Addig " baráti" kapcsolat van és a nőnek ez ha megfelelő ,kivárja a komolyabb érzelmeket a pasitol
2021. dec. 6. 16:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#12, #13 Így már értem, köszönöm.

Csak így akkor a felek "foglalják" egymást 2-3 évig? Holott mással boldogok lehetnének? Legalábbis a lány akinek várnia kell!

Van az a pont amikor tudni kell kimondani, hogy nincs tovább.

Szegény nő így megszívja, hogy egy "barátot" szeret. Sok víz lefolyik a Dunán addig, amíg várni kell!

Gondolom ezt a kapcsolatot is csak a szex tartja még egyben, de egy idő után már majd az sem....

2021. dec. 6. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekünk is így indult, de nálunk hónapok kellettek ehhez, majd egyre jobban kiszerettünk egymásból, történt ez-az amiért megharagudtam rá, csalódtam benne, így vége lett nemrég, de még szoktunk találkozni. Viszont mostanában újra elkezdett vonzani, lehet hogy ő ezt nem is tudja.. kíváncsi leszek mi lesz ebből. Szóval igen, van ilyen mert ésszel tudtam hogy nagyon jól járnék vele, bár nem feltétlen volt az esetem és elsőre külsőre sem tetszett, de az érzelmek még nem voltak meg, aztán lassan megjöttek és vele a vonzalom is.
2021. dec. 6. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy két év alatt szerettem bele valakibe, de nem jártam vele addig.

Nem is értem, miért járnék valakivel, akit nem szeretek, mert csak nyűg az egész. Nyilván ő sok időt szeretne velem tölteni, míg én ezt nehezen viselem. Ő meg szeretné ünnepelni minden hónap fordulónkat, én meg számítógépeznék. Folyamatosan kompromisszumokat kell hozni, eljárni két-három hetente a családjához. Úgy viselkedni, hogy ne bántsam meg, elviselni és jó képet vágni a giccses ajándékokhoz, foglalkozni érdemben a problémáival és az ajándékokkal. Ez kb. lehetetlen, ha nem szereted a másikat.

2021. dec. 6. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Hány éveseknél kéne ezt elképzelni?

Ha baráti kapcsolat, akkor nincs randi, nem élünk együtt, semmi olyat nem csinálunk, amit párok. Ez hogy alakítana ki erősebb viszonyt? Ha meg mégis lenne minimum néha szex, annak is baromi hamar elmúlik a varázsa. Azt mással is lehet. És az talán tartaná az illetőt többre is annál.

Persze, majd évekig várni ebben, hátha, aztán a másik mellett elmegy az élet, amíg ez a fél kitalálja, hogy megalkuszik-e vele..

2021. dec. 7. 06:01
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Én pl ilyen vagyok. Ha összejövök egy lánnyal, az első 1-2 hónap a rózsaszín köd. Van egy legalább fél éves időszak, mikor elkezd minden hülye szokása idegesíteni, néha még utálom is, rendesen zavar a jelenléte. Aztán eltelik akár 1-2 év is, csinálunk közös dolgokat közben legjobb barátok leszünk. Lassan visszatér a szex, sokkal őszintébben, sokkal odaadóbban mint előtte bármikor. Majd azt veszem észre, hogy bárki másnál fontosabb lett az életemben.
2021. dec. 7. 07:02
 19/21 anonim ***** válasza:

#18: Amit leírtál a szerelem szakaszai, csak nálad extra rövid az első rózsaszín ködös szakasz.

[link]

2021. dec. 7. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:

#18 "Van egy legalább fél éves időszak, mikor elkezd minden hülye szokása idegesíteni, néha még utálom is, rendesen zavar a jelenléte. Aztán eltelik akár 1-2 év is..."

Azt meg hogy lehet kivitelezni? Egy ideig utálod, idegesít az illető, és addig van olyan kegyes és azt várja hogy hátha megszereted? Vagy hogy történik, csak mert nem értem?

Gondolom te is a szexel kötődsz. Addig "használod" szexre amíg el nem tudod viselni az egyéb rossz tulajdonságait. Magyarul megszokod őket. Így volt ez dédanyáink idejében is. Összeházasodtak, nem volt szerelem, de előbb utóbb megszokták egymást.

De ez akkor sem szerelem lesz, hanem inkább bizalom egy általad megszokott ember felé, mert szexeltek 1-2 éve. Olyan barátság extrákkal féleség.

2021. dec. 7. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!