Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, a párotok kedvéért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a párotok kedvéért, megcsináltatnátok?

Figyelt kérdés

"apuka-öltés" "férj-öltés" [link]

És ha ő kérné?

2021. dec. 6. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

A hüvely szűkössége nem attól függ, ki, hány éves. Ezt is csak az nem tudja, aki nem jutott tovább a natúr b@szásnál. 25 éves vagyok, bőven nem tini és mégis olyan szűk, hogy figyelni kell, mikor a párom beteszi, mert különben fáj. Nővérem közel 40, még a nőgyógyász is rendszeresen megjegyzi, hogy az átlagnál szűkebb. Ugyanakkor volt osztálytársam középiskolában, aki arra panaszkodott, hogy mindenki harangozik benne, alig érez valamit. Mert "gyárilag" tág volt.

Ha valami b@rom ezen még szűkíteni akarna nekem, azt lehet megölném.

Te fizikailag képtelen vagy felfogni, hogy mit is jelent, mikor egy kis lyukon valami nagyot akarsz benyomni és szétreped a bőr. Én tapasztalatból tudom, mennyire kellemetlen és milyen fertőzés veszélyes, hogy arról már ne is beszéljünk, hogy csípi a vizelet, kellemetlen tőle a járás és napi, de inkább két napi 1 szex a maximum, mert, ha nem várjuk ki, amíg helyre jön, a falat tudom kaparni úgy fáj.

Talán olvasni kéne kicsit a témában, ahelyett, hogy csak bedugdosod annak aki épp nem fut el. Vagy legalább nem megnyílvánulni, ha annyit tudsz a közösülésről és a másik nem felépítéséről, mint egy átlag Neandervölgyi.

2021. dec. 6. 14:37
 52/84 anonim ***** válasza:
100%
49-es, nagyon sajnálom, hogy 3 évig szenvedtél de annak nagyon örülök, hogy kiálltál magadért.
2021. dec. 6. 14:38
 53/84 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A nagy lófszt :DDDDDD
2021. dec. 6. 14:42
 54/84 anonim ***** válasza:
99%

Incelek (tiszt. a kivételnek): Rendes srác vagyok! Miért nincs barátnőm??

Ugyanezek az incelek: Brühühü, csúnya gonosz nénik nem hajlandóak fájdalmas beavatkozásnak alávetni magukat csak a férfi öröméért! Szipp-szipp!

2021. dec. 6. 14:54
 55/84 anonim ***** válasza:
98%
Jelentettem, mert minden válaszoddal provokálsz.
2021. dec. 6. 16:39
 56/84 anonim ***** válasza:
98%
Olyan tini srácosra megnagyobbítatnád a kedvemért a farkadat kérdező?
2021. dec. 6. 17:48
 57/84 FoxtrotLidérc ***** válasza:
98%
60-as: Ment a pacsi! :DDDD
2021. dec. 6. 20:39
 58/84 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként attól, hogy a hüvelyBEMENET szűkebb lett, attól a hüvely szűkségét ez az öltés sem változtatja meg🤨

Szóval nemcsak sz@r, de fölösleges is

2021. dec. 7. 00:48
 59/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mert nem lattam pinat eloben, de szerintem ezzel csak a bejaratot szukitik, a huvelyfal kerulete ugyanakkora marad. Vagyis sztem nem sok ertelme van....

37F incel

2021. dec. 7. 00:54
 60/84 anonim ***** válasza:
92%

Az új törvényeknek köszönhetően már azért is perelhetsz, ha gátmetszést alkalmaznak feleslegesen. Nekem nem volt gátmetszésem, teljesen visszaállt minden külsőre, nem is értem mi változna. Belül talán egy ici picit tágabb, de a férjemnek elég nagy van, úgyhogy jobban élvezem szülés óta a szexet mint valaha.

Tájékozódjatok a jogaitokról lányok, mielőtt mentek szülni!

2021. dec. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!