Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a párotok kedvéért, megcsináltatnátok?
A hüvely szűkössége nem attól függ, ki, hány éves. Ezt is csak az nem tudja, aki nem jutott tovább a natúr b@szásnál. 25 éves vagyok, bőven nem tini és mégis olyan szűk, hogy figyelni kell, mikor a párom beteszi, mert különben fáj. Nővérem közel 40, még a nőgyógyász is rendszeresen megjegyzi, hogy az átlagnál szűkebb. Ugyanakkor volt osztálytársam középiskolában, aki arra panaszkodott, hogy mindenki harangozik benne, alig érez valamit. Mert "gyárilag" tág volt.
Ha valami b@rom ezen még szűkíteni akarna nekem, azt lehet megölném.
Te fizikailag képtelen vagy felfogni, hogy mit is jelent, mikor egy kis lyukon valami nagyot akarsz benyomni és szétreped a bőr. Én tapasztalatból tudom, mennyire kellemetlen és milyen fertőzés veszélyes, hogy arról már ne is beszéljünk, hogy csípi a vizelet, kellemetlen tőle a járás és napi, de inkább két napi 1 szex a maximum, mert, ha nem várjuk ki, amíg helyre jön, a falat tudom kaparni úgy fáj.
Talán olvasni kéne kicsit a témában, ahelyett, hogy csak bedugdosod annak aki épp nem fut el. Vagy legalább nem megnyílvánulni, ha annyit tudsz a közösülésről és a másik nem felépítéséről, mint egy átlag Neandervölgyi.
Incelek (tiszt. a kivételnek): Rendes srác vagyok! Miért nincs barátnőm??
Ugyanezek az incelek: Brühühü, csúnya gonosz nénik nem hajlandóak fájdalmas beavatkozásnak alávetni magukat csak a férfi öröméért! Szipp-szipp!
Egyébként attól, hogy a hüvelyBEMENET szűkebb lett, attól a hüvely szűkségét ez az öltés sem változtatja meg🤨
Szóval nemcsak sz@r, de fölösleges is
Nem tudom, mert nem lattam pinat eloben, de szerintem ezzel csak a bejaratot szukitik, a huvelyfal kerulete ugyanakkora marad. Vagyis sztem nem sok ertelme van....
37F incel
Az új törvényeknek köszönhetően már azért is perelhetsz, ha gátmetszést alkalmaznak feleslegesen. Nekem nem volt gátmetszésem, teljesen visszaállt minden külsőre, nem is értem mi változna. Belül talán egy ici picit tágabb, de a férjemnek elég nagy van, úgyhogy jobban élvezem szülés óta a szexet mint valaha.
Tájékozódjatok a jogaitokról lányok, mielőtt mentek szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!