Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a párotok kedvéért, megcsináltatnátok?
Tini lányként még nem igazán.
De persze hogy nem fájt neki, mert nem volt egy kva öltés ott lent!
44.-re.
Mi? Milyen seb? Ki beszél sebes állapotban való használatról?
Kérdező, kérlek mondd hogy troll vagy! Kérlek!
Lehet valaki ennyire hülye??
Édes istenem, én nem akarom elhinni, hogy valaki ilyen szinten ostoba legyen. Könyörgöm mond, hogy csak egy unatkozó troll vagy!
Mi az, hogy “finom tinilányos”??? Fogd már fel, hogy a tinilánynak nem volt szétvágva, majd összevarva a gátja, hanem így született!! Anatómiailag olyan, amilyen! Ellenben, aki kipréselt magából egy több kilós gyereket és vágni, majd varrni kellett. Ott egy sebről beszélünk bszki, amit összeöltöttek, még jó hogy fáj alapjáraton is, nem még ha apukák gyöngye kedvéért plusz egy öltéssel szűkebbre csináljak.
Amúgy meg lapozz már fel egy biológia tankönyvet, mert borzalmasan tudatlan vagy. Attól, hogy a bejáratot fájdalmasan szűkre varrjak össze, a hüvely még nem lesz szűkebb!!🤦🏻♀️
Múltkor borotválkozásnál sikerült megvágnom magam ott lent, pont a bejáratnál (tudom, kiemelkedő tehetség vagyok - ma sem tudom, hogy jött össze)
Hallod, már azt számolgattam, hogy mi a minimális vízmennyiség, amit muszáj meginnom egy nap - olyan szinten fájt tőle a pisilés.
Még ha nem is vágják a gátat, attól még öltésnél keletkezik ott egy kis seb. Abba a kis sebbe megy bele egy damil, ami még tovább vágja azt a kis bemetszést.
És a lényeg: Ha pl. a karodon öltenek össze egy sebet, az oké. De itt a vagináról van szó! Oda be akarsz tömködni egy nagy (legalábbis az öltés miatt az) rudat, ami még tovább feszíti a damilt, és még "rángatni" is fogod utána a cuccost ki-be.
Én eleve szűk, nehezen tágulós típus vagyok, így is lassan kell kezdenünk. Egy ilyen öltéstől megbolondulnék, annyira szenvednék.
3 ev szenvedes utan derult ki h a doki jopofasagbol ferjoltast alkalmazott.
3evig szenvedtem minden bahatolasnal. Fajt elvezhetetlen volt. Sok esetben verzett is, elfertozodott. Csak a szenvedes volt vele. A ferjam is mondta h valahogy mas a dolog szukebb. Kenyelmetlenebb.
3ev utan rakerdeztem a dokinal h mi a fenert faj a szex es kertem vizsgaljon meg. Elmondta vigyorogva mit csinalt a szules utan a gatvarasnal.
Feljelentes bíróság ítélet.
Ma mar nem praktizal a doki 15milla kartérítést kaptam, a korhaz ingyen helyreallitotta.
Es csak h tudd jelenleg nok ezrei harcolnak ez ellen ! Ha kell bírósági uton szereznek ervenyt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!