Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes a kapcsolatban megmondani egy lánynak(aki nagyon szereti a gyerekeket) hogy én soha nem akarok gyereket majd?

Figyelt kérdés
Jelenleg azt az elvet vallom hogy amíg nem kerül konkrétan szóba hogy akar már gyereket addig nem mondok semmit. Mivel jóval fiatalabb nálam az sem biztos hogy addig együtt maradunk. Ezért gondolom így

2021. dec. 5. 09:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

33.

Nem biztos hogy akar majd, csak erre enged következtetni amit eddig tudok róla.

2021. dec. 5. 10:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyon fiatal még, de attól még illene vele megbeszélni ezt a dolgot.

Ne szédítsd tovább szegényt, keress egy hozzád való nőt, és így neki is meg lesz az esélye, hogy megtalálja azt, akivel családot alapíthat.

2021. dec. 5. 10:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy akar?

Hát én azt veszem észre hogy kb. csak a kora és az esze akadályozza meg abban hogy gyereke legyen.Még fiatal anyának,és nincs meg a megfelelő alap,háttér.De minden másban ezt keresi,a munkában,a szabadidejében ingyen szívességek stb...

Ahogy ő beszél az álmairól,vágyairól,jövőjéről úgy te is nyugodtan beszélhetsz róla,és akkor kiderül számára hogy a te jövődben nem szerepel egyáltalán egy gyerek.

Vagy te nem éreznéd szemét dolognak hogy mondjuk 5 évig el vegetáltok egymás mellett,totál magadhoz láncolod,várná hogy lépjétek meg a következő fokozatot a kapcsolatotokba,és akkor benyögöd hogy jah bocs,de te sose szeretnél gyereket.

2021. dec. 5. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Mivel jóval fiatalabb a lány, nem veled fog családot alapítani, hanem valaki mással.
2021. dec. 5. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy pont azért kezdett egy nála jóval idősebb pasival, mert már arra gondol, hogy a kérdezőnél minden adott a gyerekvállalásra.

Aztán mekkora meglepetés lesz, ha hasonlóan gondolkodik, mint a kérdező, és úgy van vele, hogy végül is tudja a pasija, hogy ő akar gyereket, nem mondta, hogy nem akar, korban is benne van, biztosan örülne egy meglepetés babának...

Aztán a kérdező drága magyarázkodhat, hogy nem akarta, attól még ott lesz. Onnantól nincs beleugatás, hogy világra jön-e.

Gumit használsz legalább?

2021. dec. 5. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt mondani kell akár 1 hónap után. Nyilván nem úgy, hogy veled és holnap, hanem azt, hogy én úgy szeretném leélni az életem, hogy ne legyen benne gyerek. Érdemes tudni róla, hogy keressen mást.
2021. dec. 5. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Az első beszélgetések alkalmával.
2021. dec. 6. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb 3-4. randin feljött, hogy gyerek, oké, ha akar, de akkor nem velem kell terveznie a jövőt, mert nekem nem lesz soha.
2021. dec. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!