Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bajom van elég csak nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bajom van elég csak nemet mondanom arra, amit nem akarok és kész?

Figyelt kérdés

Úgy érzek kihasznál, használgat. Ha nem is, mégis csak arról szól.

Azon gondolkodtam mivel nem akarok errol beszélgetni, ha ez belulről nem jön, akkor ne erőltetésből vigyen már el sehova, meg ne azért legyen velem többet mert ÉN mondtam, hanem hagyom azt hogy azt csináljon amit csak akar velem, es ha epp nem tetszik csak simán nemet mondok.

Azaz ha jonni akar szexre mondom nem, nem jo es kesz.

De ha hív pl akárhova akkor arra mondom igen, es kesz.

2021. dec. 4. 12:31
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
*sima nem
2021. dec. 5. 11:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. jan. 27. 17:03
 23/26 A kérdező kommentje:
Feltekeny agressziv
2022. jan. 27. 18:30
 24/26 A kérdező kommentje:
A fenti kérdést illetve szavak nelkul is ért. Nem kell a hegyibeszednek neki sem kezdenem.
2022. jan. 27. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Jó neked így?
2022. jan. 28. 12:42
 26/26 A kérdező kommentje:
Kezelheto a dolog
2022. jan. 28. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!