Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bajom van elég csak nemet mondanom arra, amit nem akarok és kész?
Úgy érzek kihasznál, használgat. Ha nem is, mégis csak arról szól.
Azon gondolkodtam mivel nem akarok errol beszélgetni, ha ez belulről nem jön, akkor ne erőltetésből vigyen már el sehova, meg ne azért legyen velem többet mert ÉN mondtam, hanem hagyom azt hogy azt csináljon amit csak akar velem, es ha epp nem tetszik csak simán nemet mondok.
Azaz ha jonni akar szexre mondom nem, nem jo es kesz.
De ha hív pl akárhova akkor arra mondom igen, es kesz.
De szakíthatok.
A kérdés arrol szólt hogy elég e nemet mondanom.
De úgy néz ki a gyk orákulum szerint nem elég. Egyenesen szakítani kell.
Ami csak azért is érdekes mert olyan válaszok is vannak, hogy beszélgetni kellene.
"En arra lettem volna kíváncsi ő mit akar tőlem."
És ezt sokkal könnyebb úgy megtudni, hogy jatszmázol, mint úgy, hogy nyíltan rákérdezel és megbeszélitek. Igen, a "nem mondom el mi a bajom, majd rájössz" egy játszma. Pont úgy, ahogy az is, ha két hetente szakítás vele valamiért. Ahogy minden más is, ami nem egyenes kommunikáció, hanem ilyen utalgatás, meg büntetés, meg stb.
Gyerekes az egész, ahogy van.
Az nem nyilt beszed nekem hogy:
-Figyelj szeretnék többet lenni veled mert nagyon a szex körül forgunk csak.
-jo.
(Aztan kenyszeresen probal elvinni valahova)
Akkor szakíts. Mert ez így semmit nem ér.
Normális kapcsolatban megbeszélik. Nem zárják le azzal, hogy jó. Mert ez így nem beszélgetés és nem is jó. Elmondod mit szeretnél, mit érzel, vagy egyszerűen csak rákérdezel, mit szeretne, hogy látja a kapcsolatotokat stb. Ez a normális. Lehet úgy is, ahogy te csinálod, csak annak nincs értelme és nem vezet sehova. A te dolgod, nekem az előbbi módszer működik. Te próbáld ki az utóbbit és majd rájössz.
19#
Köszi a tanácsod.
Mindenesetre eddig bejött a suma nem is.
Nem akartam vele találkozni, másnap érdekes, de étterembe hívott inkább..
Amúgy nagyon szerelmes ez teljesen látszik rajta.
Megnyugodtam.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!