Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság szóvá tenni neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság szóvá tenni neki?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy ezt a terhet a késobbiekre nézve nem akarom bevállálni amit barátnőm rám tesz.

Kezdem teherkènt mesgélni.

A gond az, hogy folyamatosan van vlmi baja az egészségével, magával. Oké ezt még megértem hogy betegesebb nem tehet róla.

De szüleim segítenek orvost keresni, ha kell elvisznek oda szó nélkül ( mivel nem vezetünk) szinte lányukként kezelik barátnőm. Sokkal többet tesznek érte mint saját szülei ( akik csak hitetlenkednek hogy jaj nincs neked semmi bajod, meg hagyd már a diétát minek az.. stb)

Ami a teher kezd lenni számomra hogy elkezdünk egy vlmi eü problémát megoldani, mindig van más "új" baja. Egyszer a feje fáj, utána hónapok óta megy a hasa, állandóan álmos,fáradt..

De a nagy kivizsgálás semmi bajt nem mutat..

Mindig azt mondja amit érez az ezért vagy azért van, és nem lehet keverni a fejéből hogy azt más is okozhatja.

Semmi másról nem szólnak a napjaink hogy az ő gondját oldjuk meg folyamatosan

2021. dec. 4. 08:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nyílván nem tehet róla. Viszont ami kezd sok lenni hogy ellenkezik mi bármit is mondunk h próbáljon változtatni ebben vagy abban, hátha jobb lesz ,ezt én jobban tudom mint te hangnemben reagál..

Pl.. Mondja hogy hónapok óta megy a hasa..csak azért mert 2x 3x megy egy nap és másabb a dolog, és amit kapott gyógyszert lehet az is közre játszik..neem annak nincs köze hozzá, megy a hasa és pont. Ha én azt mondom h megy akkor megy..mondja ő.

2021. dec. 4. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Együtt laktok? Dolgozik? Van szabadideje? Mosolyok néha? Minek tud örülni?
2021. dec. 4. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
#10 vagyok. A hasmenés is tipikus tünet. Sőt, én a feszültségtől még hányni is szoktam. A párod nem produkál "köhögő rohamokat"? Tényleg menjetek el szakemberhez, mert így ő, hidd el, nagyon szenved. Az meg abszolút nem segít, hogy elbagatellizáljátok a problémáit, sőt.
2021. dec. 4. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mire szed gyógyszert, ha makk egészséges?
2021. dec. 4. 17:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Van egy enyhe inzulin rezisztenciája, most arra szedi, de ezen kívül mást nem mutatnak a vizsgálatok..
2021. dec. 4. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hipochonder, és mindig lesz valami baja.
2021. dec. 6. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:

#15: A pcos-ből ezek szerint sikeresen kigyógyult?

Vagy az is van még, és inzulin rezisztencia is, amiből könnyen lesz cukorbetegség, megfejelve egy súlyos depresszióval.

Arra nem gondoltál még, hogy orvost kéne váltani?

Amúgy meg: úgyse szakítasz. Hát akkor tűrjed, b+! Más lehetőséged úgysincs. Sok boldogságot!

2021. dec. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!