Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiváncsi lennék, hogy ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi lennék, hogy ti mit szóltok ahhoz ha a párotok mással is beszélget messengeren? Én nem hiszek a fiú lány közti barátságba előbb utóbb az egyik fél többet fog érezni.

Figyelt kérdés

A páromnak nem tudok a telefonjába belenézni olyan címszó alatt hogy az az ő dolga, adjak neki szabad teret. Nem is lenne ezzel az egésszel gond ha elmondaná hogy ő meg ő írt de ha gondolom ott a telefon nyugodtan nézzek bele. Ha véletlen a kezembe kerül akkor úgy viselkedik mint aki bekattant. Egyértelmű a dolog...

Tudja hogy milyen rosszul esik h más lánnyal beszélget mégis megteszi .... Szerintetek mi lehet ennek az oka? Hogy tudnám elérni hogy ne csinálja ezt? 😞

2021. dec. 2. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem ez a jövő. De talán bele gondolhatnál, hogy nem ok nélkül ilyenek. Mint itt is. A csávó egyértelműen rejteget valamit, ami nyilván féltünk egy minimális intelligencia felett. De gondolom ezzel a részével nem dicsekszik a haverkáknak, csak hogy milyen kontrollmániás az asszony. A, mai" fiúkák nagy része még éjjel nappal instagramon meg tiktokon veri a nyálát, hát nem lennék én sem a barátnője helyében
2021. dec. 3. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
*feltűnik
2021. dec. 3. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

#10 Ez nagyon durva. Ilyen helyzetekben a nőknek azt szoktuk javasolni, hogy hagyja ott a pasit.

Kérdező, nemtől függetlenül elfogadhatatlan a partner ellenőrzése, korlátozása. Ha nem bízol a partneredben, szakíts. Senkinek sem lenne kellemes, ha megnéznéd az üzeneteket és kiderülne belőle, hogy megcsal a párod. De az is ciki lenne, ha nem találnál semmit és alaptalanul vádaskodtál. Ráadásul ugyanúgy gyanakodnál tovább. A bizalom a kapcsolatok egyik alapja. Ha ez nincs meg, akkor kuka a kapcsolat. Függetlenül attól, hogy tényleg megcsalt-e a barátod.

Én szoktam látni, hogy a férjem beszélget facebookon másokkal. Nem tudom, kikkel és mit beszélget. Ezzel együtt bízom a férjemben. (Ő is megbízott bennem, amikor én táncoltam vékony jégen, tehát kölcsönös a dolog)

2021. dec. 3. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is meg van osztva a helyzetem iphoneon és van h a barátnőm ránéz néha. Mi ebben a gáz?

Pár okos kitalálta h ez kontrollmánia, de most őszintén szólva miben más ez mint mondjuk 100 évvel ezelőtt hazajött a férfi este 11kor és megkérdezte az asszony h hol járt eddig? Vagy meg se kérdezze? De akkor meg milyen kapcsolat már az, ahol a másik fél akár napokra eltűnik, és még csak nem is kezd el aggódni érte senki??

2021. dec. 3. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolultabb kérdés ez annál, mint, hogy kontrollmániások a nők. Az ellenkező nemű barátok gyanakvásra adnak okot, ha titkolózás van,akkor meg főleg. MErt a barátkozásból lesz a flört, abból meg a megcsalás. A megcsalás nem az ágyban kezdődik. Van erről egy nagyon jó kis videó:

https://www.youtube.com/watch?v=YA8xsq54-_I

2021. dec. 9. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!