Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsi lennék, hogy ti mit szóltok ahhoz ha a párotok mással is beszélget messengeren? Én nem hiszek a fiú lány közti barátságba előbb utóbb az egyik fél többet fog érezni.
A páromnak nem tudok a telefonjába belenézni olyan címszó alatt hogy az az ő dolga, adjak neki szabad teret. Nem is lenne ezzel az egésszel gond ha elmondaná hogy ő meg ő írt de ha gondolom ott a telefon nyugodtan nézzek bele. Ha véletlen a kezembe kerül akkor úgy viselkedik mint aki bekattant. Egyértelmű a dolog...
Tudja hogy milyen rosszul esik h más lánnyal beszélget mégis megteszi .... Szerintetek mi lehet ennek az oka? Hogy tudnám elérni hogy ne csinálja ezt? 😞
Nem is azzal van a baj, hogy van lány ismerőse akivel időnként beszélnek, hanem azzal, hogy ezt ennyire rejtegetni akarja. Nyilván nem kell, hogy megmutassa a beszélgetéseiket, de azért az intő jel, hogy ennyire titkolni akarja és bepánikol, ha a telefonja közelében vagy. Ezek után én nem tudnám elhinni, hogy az csak ártatlan beszélgetés.
Én se szeretném, ha a párom elolvasgatná, hogy mit beszélek másokkal (nincs ellenkező nemű barátom amúgy), mert kell hogy legyen mindenkinek ennyi szabad tere és magánélete, de nincs is vele bajom, ha mellettem van és így belelát. Tudja a jelszavam is, nincs mit titkolnom. A párodnak van.
Nem tudod elérni, hogy ne csinálja. Tudja, hogy téged zavar, de nem érdekli. Később se fogja. Legyen önbecsülésed, dobd ki és keress olyat, aki jobban értékel nála.
Az én barátnőm féltékeny típus úgyh kb napi szinten átnézi a telómat..
Ez van, együtt lehet élni ezzel a tulajdonsággal.
Neki is jobb mert nem őrlődik, nekem meg nyugalmam van...
Semmi közöd a telefonjához semmi közöd az üzeneteihez.
Az őrült féltékenység fogja megölni a kapcsolatot
De,van hozzá köze. Aki ennyire magánszfera bvzi, az ne lépjen kapcsolatba. Különben meg:
Fiú lány között barátság hagyjad már ez annyira szar
Az egyik fél szerelmes hidd el mindig hogy b@szni akar,
Szabályt erősíti az a pár kivétel
Indul kis lelkizéssel, aztán a gádzsi térdel 🍆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!