Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonomba belenézett, nem tetszett neki, amit talált. Kinek álljon feljebb?
Érdekes a kérdés. A jelenlegi barátom úgy tudta, már nem tartom a kapcsolatot az exemmel (sokáig így is volt), azonban nyár elején rám írt az exem, és azóta 1-2 hetente váltunk pár szót, havi kb 1x telefonalunk is egyet. Abszolút közömbös a történet, neki is, nekem is van kapcsolatom, tényleg kb a mizu-mizu megy. Nem mondtam el a barátomnak ezt, mert feleslegesnek éreztem, ugyanis abszolút nincs ennek jelentősége számomra érzelmileg és nem akartam felesleges aggodalmat, vitat (ő elég érzékeny az ex-témára). Azonban múlt héten egyszer nem figyeltem és a telefon feloldása közben kileste a kódom és amíg zuhanyoztam, belenézett a telefonomba és elolvasta az exemmel való levelezést. Par nappal később hozta fel a témát, hogy ez mennyire kiakasztotta, de közben azt is hozzátette, hogy annak ellenére akadt ki, hogy ő is látta, sem részemről, se részéről nincs közeledési szándék.
Valahol érthető, hogy rosszul esett neki, ugyanakkor én azt gondolom, mindenkinek vannak “titkai” és azt gondolom, ez az én privátszférám, hogy kivel beszélek. Ezt magamnak akartam megtartani, direkt nem akartam neki rosszat vagy kételyeket, mert tudom h erre ki van élezve. Azóta pedig kb ilyen dráma megy, kb 4 órán keresztül magyarázkodtam emiatt…
Picit azt érzem, átlépett ezzel egy határt, hogy belenézett a telefonomba.
Minek beszélsz az exeddel? Minek beszélsz akármilyen fiuval ha van barátod? Igaza van a barátodnak.
Magánszféra meg a nagy 🐴🍆. Kapcsolaton belül ilyen nincs, vagyis minimális.
Örülj hogy nem vágott szájon.
Ez a kapcsolat kuka. Ő at lépett egy határt és belenyúlt telodba. Innentől nincs bizalom. Te viszont kapcsolatba léptél az exszel ami miatt nála is vége a bizalomnak.
Aki tiszteli a másikat az nem néz bele mobiljába/nem beszélget exszel.
23 valasz erosit meg megint abban, hogy a Gyakori egy paralelluniverzum.
En teljesen mashogy latom ezt, de lehet, mindannyian fiatalok vagytok meg, nem tudom...
A kerdes maga nagyon hulyen van felteve, de NYILVAN azzal beszelek, akivel akarok, nem nezunk egymas telefonjaba, es barmikor atmehetnek filmezni az exemhez, a baratom is tartja a kapcsolatot az oveivel.
Meg valami: aki elvarja, hogy oszintek legyenek vele, az erdemelje is ki azt. Megis ki az a hulye, aki harmadjara is oszinten elmesel mindent, ha ketszer kicsaptak erte a balhet?
Es: a kerdezo igazat mondott az elejen, hogy nem tartjak a kapcsolatot, es semmi kotelessege bejelenteni, ha ez hirtelen megvaltozik.
25:
Jol ertem, hogy szerinted az "papucs", akit hidegen hagy, hogy kivel BESZELGET (nem flortol, szexizik, csak elmeseli, hogy mi ujsag) a parja, mert bizik magaban es a kapcsolataban?
Szerintem az a gyenge ferfi, aki ketsegbeesetten igyekszik kontrollalni az uzenetvaltasokat, mert azt hiszi, ennyitol is meginoghat benne a parja szerelme.
28: dehogynem. Legalabbis ha neked ez mar "tulajdonnak" szamit🤷🏽♀️
29: mert adjon mar meg annyi tiszteletet, az aki komoly kapcsolatban el, h nincsenek kozeli ismerosei baratai az ellenkezo nembol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!