Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenéznéd a párod ( nőként)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéznéd a párod ( nőként) emiatt?

Figyelt kérdés

Ha a pasid sokmindent kapna a szüleitől. Legyen az ruha cipő vagy mindennapi dolgok.

Szoros a kapcsolat a családommal. Kérés nélkül vesznek nekem dolgokat, sokszor nem is tudok róla. Nemcsak én hanem mivel együtt élünk barátnőm is kap sokmindent.

Viszont én ha már kapok dolgokat akkor a pénzt felreteszem, így jól tudok spórolni. Dolgozunk mindketten amúgy, megvehetném én is de hiába szóltam hogy majd megveszem ha kell, nem értik meg és megveszik.

Olyan szemrehányóan beszélt erről barátnőm hogy én nem veszek dolgokat mint ő,mert megkapom. De úgy csinál mintha neki ez olyan rossz lenne ő is ugyanúgy sokmindent kap szüleimtől..csak ő sokszor megveszi hiába mondták hogy vettek neki..

2021. nov. 29. 20:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

Mivel a párommal egyetemisták vagyunk és a szüleink támogatnak anyagilag, így ha magának venné meg ezeket, az is a szülei pénzéből történne. Nyilván ideiglenes helyzet, nem mindig lesz így, de most ez van, semmi gond nincs vele.

Másrészt tudom, hogy vannak erőszakos szülők, akik örökké hülyegyereknek nézik a gyerekeiket, nem értik, hogy nem kell, magamnak is meg tudom venni, el tudom intézni, stb. Vannak, akiknek idősebbek a szülei, az ezer éve berögzült rutinjuk szerint intézik a dolgokat, esélytelen szép szóval leállítani őket. Szerintem emiatt nem feltétlenül kell összeveszni, megszakítani velük a kapcsolatot és eltávolodni a családtól. Ha ez boldoggá teszi őket, akkor vegyenek ezt-azt úgy is, ha senki nem kérte, aztán majd elhasználjuk, elhordjuk, megesszük, stb, vagy legrosszabb esetben megy a vöröskereszthez vagy a hajléktalanokhoz.

2021. nov. 30. 07:22
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Az én szüleim nem tehetik meg hogy drágabb dolgokat vegyenek.Maguknak sem.Ettől kezdve mi támogatjuk őket.Azért,mert megtehetjük.És nem azért mert életképtelenek,vagy haszonlesö mihasznák.

Mi egy összetertó család vagyunk.És senki sem akad azon fel,ha kap vagy vesz valamit a másiknak.

Ha fordítva lenne,akkor sem.

Ez termeszetes a mi viszonylatunkban.

Kire költsek másra elsösorban,ha nem a véreimre?

Föleg mikor semmi lemondással nem jár.

Nem várjuk el egymástól,de megtesszük.

Ha a szüleid szivböl támogatnak,és megtehetik,fogadd el.

Lesz rá alkalmad,eljön az az idö amikor viszonzod a törödést.Ha nem anyagilag,akkor másként.Ök sem lesznek fiatalabbak és majd lesz aki gondoskodik róluk.

A barátnöd lehet nem ilyen felfogású családban nött fel.Elképzelhetö ezért érzi úgy ,hogy ez nem helyes,vagy fura.

A család a legfontosabb!Es kire szàmíthat az ember hanem a családjára!

2021. nov. 30. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Vagy pont ilyenben nőtt fel. Nekem anyukám mindig vett egy csomó dolgot, mert rám gondolt. Már nem él. Rosszul esne, hogy valaki a "helyére akar lépni". Nem fogadok el semmit idegenektől, amit nem kértem. Nem fogadom el, hogy továbbadjam, mert elfogadtam, az asszonynak ez marad meg.
2021. nov. 30. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!