Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhat ilyet a párom?
2 éve vagyunk együtt van egy pár hónapos kisfiunk és a nyilvan együtt lakunk közös kasszan vagyunk.
Még egyszer írom: közös kasszan.
Úgy kezdodott hogy 2 hónapja v vettem volna ki a párom pénztárcájaból egy ezrest (ő mondta hogy van neki) de tudtam azt is hogy mennyi volt benne még reggel láttam hogy 5000 plusz apró. Ki vettem az ezrest de láttam hogy csak 1000 plusz apró maradt nála. Rakerdeztem mondom hogy a többi. Pár órája meg 5000 volt nála... És nem tudott vele elszamolni. Így kezdodott.
2 hónap alatt3x kaptam rajta ilyenen. Tegnap volt sokkk szombaton fusizott 20on felett kellett volna lennie a pénztárcájaba és csak 11 volt.... És nem költ állítólag semmire. Full hülyének néz.
Inni nem iszik, józanul jön haza mindig. Igazából egész nap dolgozik nem is értem az egészet.
Elég jól keres én is jó Gyedet kapok de azért hagy tudjam már mire költ ha én is eltudok minden fillerrel számolni.
Ti mit tennétek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!