Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhat ilyet egy vőlegény?
Elég gyér lett a szexuális életünk. 2 év után...
Szerettem volna megbeszelni vele mondtam neki hogy tegyünk valamit ez ellen ujitsunk akármi mert így megcsalas lesz a vége.
Erre azt mondta hogy tegyem, csináljam csak ne tudja meg, titokban tegyem, mert ha mgtudja kiveri az enyém másik fogat is.
Ez szeretet??
Nekem ha gyér lenne a szexuális életem a 'vőlegényemmel', akkor abból sose lenne házasság meg megcsalás, hanem lapát.
A fogkiverésre meg nem tudok mit mondani, nem a putriból jövök, ismeretlen szituáció, szóval passz.
De hogy mondhat ilyet??
Ez komoly hogy elviselne ezek után hogy beraktam a bogarat a fülébe hogy egyik nap egy idegen másik nap ő dug???
Kit érdekel? Egy potenciális nőverővel jársz. És amúgy te hogy mondhatsz olyat, hogy meg fogod csalni?
Megérdemlitek egymást.
Azért mond ilyet, mert megteheti. Ugyanúgy mellé fekszel, meg hozzá fogsz menni.
Amit mond, az meg azt jelenti, hogy ő már nem is kíván. Oldd meg mással, ő nem piszkál bottal se.
Jó ez így neked, nincs itt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!