Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem magam egyedül, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam egyedül, ha párkapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

Más is volt már úgy, hogy azt érezte, hogy hiába van párja, nem áll mellette és egyedül van? Nem tudok kiragadni egy bizonyos szituációt, mindig ezt érzem.

21L

2021. nov. 28. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Akkor valami nem stimmel abban a párkapcsolatban.
2021. nov. 28. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha mindig ezt érzed, akkor nagyon nem okés a helyzet. Miért vagy vele? Miért gondolod, hogy passzoltok?

Nekem volt egy hosszú kapcsolatom, ahol szép lassan leesett, hogy hiába vagyunk jól meg együtt, valamilyen szinten egyedül vagyok az illető mellett. Tök jól éreztük magunkat együtt, de bizonyos témákat, dolgokat nem lehetett vele megbeszélni. Nem tudott velük mit kezdeni, nem volt véleménye, nem értette meg.

2021. nov. 28. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy te többet adsz bele a kapcsolatban, minta másik fél. Ergo nincs meg a balansz, ezért nem kiegyensúlyozott a kapcsolat.

Ha már korábban is így éreztél, akkor soha nem is volt meg köztetek a láthatatlan „kötelék”.

Ha csak mostanában vetted észre a dolgot, akkor lehet, hogy rád unt a másik fél.

Vagy, csak szimplán egy ilyen időszakban van a kapcsolatotok, hogy pl: többet dolgozik = nincs annyi szabadideje, fáradt. (Karácsony előtt vagyunk, bármi megeshet…)

Próbáltál már vele beszélni, hogy mi lehet ennek az oka?

2021. nov. 28. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem ő az igazi, nem ért meg, nem egészen olyan mint te... Valami hiányzik belőle, valami plusz.. Ezek lehetnek a bajok.
2021. nov. 28. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Valami nem stimmel a hímmel.

Ha ilyen fiatalon nincs vibrálás, nincsenek beszélgetések, közös pontok és megoldások, csak a mókuskerék, akkor talán mindkettőtöknek jobb, ha tovabbléptek. Egy jó kapcsolatban az ember a párjára tamaszkodik, erőt merít belőle, vagyis nincs egyedül. Ha ezek hiányoznak, akkor még jó szex esetén is hianyérzeted lehet.

2021. nov. 28. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Én is ilyenben vagyok. Szerintem lépj le tőle, ez így fizikailag és lelkileg is egy idő után kicsinál. Éveid mehetnek rá úgy, hogy igazából semmit sem kapsz a kapcsolatban, csak mély ürességet.
2021. nov. 29. 00:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 mutass példát és lépj ki te is
2021. nov. 29. 00:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele, ha nem jó?
2021. nov. 29. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!