Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unokatesóm veri a lányokat mégis jobban odavannak érte mint értem. Miért?
Lesz ez még másképp is...Biztos van vmi szövege amivel leveszi a lányokat a lábáról.Biztos nem azért járnak vele mert veri őket!!!!Sztem ezt a példát ne kövesd!
Ez nagyon aljas dolog!!!Legyél önmagad és kész, majd lesz neked is vki!!
Gondolom azok a lányok ott is hagyják miután megveri őket, ha van eszük...
Amúgy hány éves vagy?
23
ja de mielőtt valaki leütné a labdát nem azt írtam hogy nem volt soha senkim hanem hogy sokkal nehezebben boldogulok e téren mint ő
Aki megüt egy nőt, az nem férfi!!! Eltörném a kezeit annak, aki megteszi.
19/f
"Aki megüt egy nőt, az nem férfi!!! Eltörném a kezeit annak, aki megteszi. "
Én azért ezzel vitatkoznék. Szerintem önvédelemből meg lehet ütni. Eddig egyszer volt rá majdnem alkalmam. Egyik volt haverom csaj beszélgetünk egyszercsak odajön majdnem tökön rúgott. Én meg majdnem képen vágtam. Amúgy a lány aki ezt csinálta egy idegbeteg, elve hogy a férfiakat lehet verni. Szóval szerintem ha önvédelemből teszi az ember nem baj. Törvényadta jogod. Viszont az ilyen típusú verekedést én se díjazom.
14:07-es vagyok!
Ebben egyet értek veled, utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!