Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 8 ev korkulonbseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 8 ev korkulonbseg naggy? A parom 18 eves en meg 26 lanyok vagyunk

Figyelt kérdés
A szuleim aszt mondjak hogy tul fiatal. Ketto eve vagyunk együtt. En dolgozok o meg szakmat tanul ezert en tartom el ot mert a szulei nem szeretnek penzt adni neki de azert megetetik meg van ruhaja csak a parom akar telefontokot meg smink felszerelest ezert en adok neki pezt ameg o penzt nem fog keres ni magatoll. Kedves lany meg szeretem csak neha ugy viselkedik mint egy ovodas. Meg be durcizik es sokszor besertodik miattam. Neha tehat erzem a kornak a különbseget de masban nem. Amugy töbnek nesz ki mint 18. Eret a teste es ez miatt. Szerintetek folytasuk? Koszi

2021. nov. 27. 15:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem a 8 évvel van gondom, (mert köztünk is 8 év van. Én 42 ő 34, és már 7 éve együtt vagyunk) ha nem azzal hogy ő még csak 18. Úgy látom te ragaszkodnál hozzá, ő még nem igazán. Nem tudom! Én is jártam olyan cipőben hogy a párom nem dolgozott, nálam élt, kitanittattam, jogsit szerzett, és olyan csúnyán lelépett, hogy feljelentés lett a vége. Remélem nálatok nem igy lesz.
2021. nov. 29. 13:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Sajnalom a tortenetedet! Nagyon depresziv!! Sajnalom!

Viszont nem mindeggyik fiatal lany a penzre hajt. Valameik peldaul mar alapvetoen gaszdag es csak szerelemre vagyodik es nagyon tud szeretni penz nelkul is. Remelem az enyim ijen! A jo isten adja nekem esztet

2021. nov. 29. 17:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2021. nov. 29. 18:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Mar irtam. Seged vagyok egy peksegnel. Ojan pek szeru
2021. nov. 29. 20:21
 25/25 anonim ***** válasza:
57%
Rávágnám h nem, biztos szakítanék, sőt össze se jöttem volna vele. Hisztizik, nem érti még a felnőtt világot. Mennyit kell dolgozni a kisdolgokert is, a hétköznapi dolgok mellett. Azt mondom h ha szeretnél vele lenni, mert mondjuk mást most nincs.. Akkor legyél vele. De ne hagyd h kihasznaljanak, soha!
2021. nov. 30. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!