Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 8 ev korkulonbseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 8 ev korkulonbseg naggy? A parom 18 eves en meg 26 lanyok vagyunk

Figyelt kérdés
A szuleim aszt mondjak hogy tul fiatal. Ketto eve vagyunk együtt. En dolgozok o meg szakmat tanul ezert en tartom el ot mert a szulei nem szeretnek penzt adni neki de azert megetetik meg van ruhaja csak a parom akar telefontokot meg smink felszerelest ezert en adok neki pezt ameg o penzt nem fog keres ni magatoll. Kedves lany meg szeretem csak neha ugy viselkedik mint egy ovodas. Meg be durcizik es sokszor besertodik miattam. Neha tehat erzem a kornak a különbseget de masban nem. Amugy töbnek nesz ki mint 18. Eret a teste es ez miatt. Szerintetek folytasuk? Koszi

2021. nov. 27. 15:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kis csitri. Dobd ki, menjen vissza anyucihoz és apucihoz.
2021. nov. 27. 20:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Örülhet, hogy valaki eltartja a pi**áját. Nem lenne annyi bőr az arcomon, hogy így kihasználjak valakit. Mert ez az: kihasználás.
2021. nov. 27. 20:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi fizetésből szánni rá, és még problémázik is, nem megértő... Kérdező, talán jobbat is érdemelnél...
2021. nov. 27. 20:58
 14/25 A kérdező kommentje:
O is szokot nekem adni. A multkor hozot egy szal voros rozsat meg egy csokit az evfordulonkra nagyon jol esett. Szoval o is ki tesz magjert. Csak az van hogy az anyukaja veri mer pial es nehez neki. Probalok neki menedeket bisztositani csak nehez enyi penzbol. Seged vagyok egy peksegben falusiak vagyunk. Majd valalok meg munkat meg amugy hamarosan a parom is fodrasz lesz es akor mind a kettonk fog dolgozni. A peksegbol a maradek termekeket elvihetem haza es igy van minden nap van etelunk. Csak a parom aszt mondja hogy mar faj a pocakja a sok peksutitol. Csak olcsob parizere tellik a szuleim fizetik a berelt szobankat ugyhogy azal nincs gond. Probalunk megelni.
2021. nov. 27. 21:27
 15/25 A kérdező kommentje:
Es az az igassag hogy picit teher a parom love szempontyabol. Eletem ertelme csak nehez eltartani de kivarom a dolgozasat. A fodraszok joll keresnek aszt halottam
2021. nov. 27. 21:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Kitartást nektek, és boldogságot. 🤞
2021. nov. 27. 21:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell érteni a teher alatt love szempontjából?
2021. nov. 27. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
24 évesen egy 16 éves lánnyal összejönni számomra durva. Nem tudom elképzelni, hogy egy felnőtt nőnek miben lehet társa egy kislány, még 18 évesen is az. 26 évesen én még egy 20 évessel se jönnék össze, más életszakaszban vagyunk.
2021. nov. 28. 13:35
 19/25 A kérdező kommentje:
18as Nem a kor szamit hanem az emberek agya meg hogy menyire kotik le egymast es tudnak azonosullni egymas eletevel. HA MEGgnevetet esjo kedvre derit meg szeretel vele lenni meg beszelgetni es el tudod kepzelni vele a jovod. A lanyok amugy is nagyon gyorsan ernek. A komojabb fajtakkal igenis jol ellehet beszelgetni es jo partner lehet a kapcsolatban. Szerintem te csak a tarsadalmi elvarasok miat gondolkozol igy amugy meg ha bele szeretnel egy 16-18 eves lanyba es jol ki jonnetek pont le szarnad hogy hany eves.
2021. nov. 28. 17:54
 20/25 A kérdező kommentje:
17es lóvé mint penz
2021. nov. 28. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!