Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok olyan lehetőségh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok olyan lehetőséghez, amelyik nap nem akar szexelni a párotok, fizetni kell aznap 270 ftot, mint egészségügyi hozzájárulást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 10:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%

30.

Én a takarítós-munkamegosztós válaszokra reagáltam. A szex hiánya meg nem gond annak, akinek van keze, fantáziája, meg pár trükkje amivel jobban kielégítheti magát, mint amire bárki más képes volna (edging), így sosem fogom megérteni az ezen rinyálókat.

2021. nov. 26. 12:57
 32/34 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, hetero férfiként téged mi riasztott el a válaszokban.
2021. nov. 26. 13:39
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

32.

Az, hogy mennyi probléma jár ezzel, nehéz megtalálni a tökéletes 50-50% elosztást, kidolgozni a koncepciókat az összes lehetőségre, hogy mindig egyenlő legyen a munka. Ez fárasztó, akkor már egyszerűbb, ha az ember MAGÁNAK

2021. nov. 26. 14:21
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

*csinál minden házimunkát, nincs kekeckedés, fikázás, kritika, "az úgy nem jó" okoskodás, segítségnek álcázott beleszólás, a munkák olyan ívű elosztása, hogy valahogy mindig az szívja meg aki nem figyelt eléggé stb.

Így egyszerűbb, mert olyan lesz amilyen. Senki nem köt bele. Úgy és akkor teszem meg, amikor nekem tetszik, ha akarom hajnali háromkor mosogatok, ha épp nem érdekel, akkor hagyom egy napig. Nincs aki beleszóljon.

Ha két személy együtt él, abból úgyis bonyodalom lesz, sértegetés, fikázások, egrecíroztatás, "azt úgy KELL csinálni, mert azt mondtam" parancsolgatás. Kinek jó ez?

2021. nov. 26. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!