Ha valaki befizette helyettem az egészségügyi hozzájárulást, arról elvileg tudnom kellene, vagy ezt a beleegyezésem nélkül is megtehette?
Sajnos nagyon rossz a hosszútávú memóriám, de akkor sem emlekszem ilyesmire, de túlfizetésem van.
Vagy valami illeték cuccot lehetett arra rávezetni? Csekkes befizetéseim összege a túlfizetés. Nem értem.
Köszönöm szépen. Esetleg meg tudod mondani, hol tudok egy havi lebontású, tételes számlát megnézni?
Amit nav oldalon le tudtam kérni, az nem mutatja, honnan és ki fizetett.
Adóazonosító alapján azonosít be a nav (bár lehet taj alapján is). Ergo mindegy ki utalt.
Ebev portálon az adószámlát le tudod kérni, azon látszik ki fizette be. Amúgy nem is biztos, higy ez történr, nem lehet, hogy eltöröltek valami előírást.
Köszi az eddigi valaszokat.
4# az eBEVen lekértem de hogy ki fizette be, azt nem mutatja.
Más beállítást kell esetleg választani, van reszletesebb is, mint a "tételes"? Mert a tételesen csak időpont van, meg egyenleg.
Nem, jót kértél le. És látszik is, csak nem jól nézed :)
Az adószámla jobb oldali oszlopában vannak a befizetések. Itt, ha megnézed, akkor az összeg melletti oszlopban jobbra van egy szám (1, 2, 3, etc). Ez a szám jelöli a befizetőt. Az adószámla alján pedig ott van a számokhoz tartozó befizető bankszámlaszáma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!