Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok olyan lehetőséghez, amelyik nap nem akar szexelni a párotok, fizetni kell aznap 270 ftot, mint egészségügyi hozzájárulást?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 10:38
11/34 anonim válasza:
Ha meg egész héten át meg sem simogat hagyja itt nekem a nem tudom mit kártérítésként.
12/34 anonim válasza:
Sose értettem az ilyen hisztiket.
Szexelni akarsz? Remek! Hozd tűzbe a párod, hogy neki is legyen kedve hozzá, és hajrá! A felnőttek így csinálják. Nem is rínak, hogy nem akar vele már a házastársa se dugni.
De aki csak hisztizik meg követelőzik, pláne nyíltan vállalja, hogy őt az se zavarja, ha a másiknak xar a szex, az ne is csodálkozzon. Ki akar öt perc alatt annyit unatkozni?!
Majd fizeted a válóperes ügyvédet, az lesz ám az egészséges!
13/34 anonim válasza:
a legtöbb férfi simogatja a nunát , szép szavakat mondanakstb.. akkor se akarnak!!!
14/34 anonim válasza:
es ahhoz mit szolnal, hogy ha valaki nem tudja kielegiteni a nojet, mert egy onzo, bena gyoker, az fizessen a nonek minden nap 1000 forintot, mint ‘szexualis segedeszkoz hozzajarulas’?
15/34 anonim válasza:
13 Mondjuk ez is kevés, ha a nap maradék 23,5 órájaban meg nem törődik vele.
16/34 A kérdező kommentje:
De ha meg kedves vagy és kiteregetsz, akkor meg egyre többet akar és mosogatni is kell, papucs-pillangó-hatás!
2021. nov. 26. 12:18
17/34 anonim válasza:
Te fényevő vagy, hogy nem mocskolsz össze semmit? Le ne törjön már a kis kacsód. Vagy lehet fizetni kézpuhasági hozzájárulást.
18/34 anonim válasza:
Nagyon röhögök a válaszokon, elnézést, tudom egy nő nem röhög csak kuncog vagy kacarászik :)
Szóval a nők sem kapnak gyengédséget meg szexet nagyon sok párkapcsolatban, vagy nem attól akitől jólesne.
19/34 anonim válasza:
16 Te is tudod, hogy ez egy hazugság.A férfiak a saját lustaságukat ideologizálják meg ezzel.A teregetés meg nem a házimunka fele, és az sem számít a házimunka felének az elvégzésének, ha mindenért könyörögni-veszekedni kell és nem magától csinálja.Ez mondjuk még csak extra sem egy kapcsolatban, hanem alapvető dolognak kéne lenni két felnőtt közt.
20/34 A kérdező kommentje:
De egy nő kezében jobban áll a takarító szett.
2021. nov. 26. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!