Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két ember szereti egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szereti egymást, miért rontják el egymás szórakozását?

Figyelt kérdés

Olvastam Gerle Éva cikkét, amiben a párkapcsolati szabotálásról van szó, és a leggyakoribb okok: irigység és lustaság. Apuka lusta a gyerekre vigyázni, irigy az asszonyra, mert hívták valahova, gyerek nem tud leszakadni anyáról. Én személy szerint inkább a fordítottjáról tudok, hogy a hisztis hercegnő nem bírja elviselni hogy nem körülötte forog a világ, vagy annyira szorongós, hogy retteg attól, hogy megcsalják, esetleg feleségként mindent ő csinál, és a pasi folyton kimarad.

Mindenkinek más a tapasztalata, de miért bszznk ki a saját párunkkal?

2021. nov. 26. 08:21
1 2 3
 21/23 czovek1973 ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, H a párod valójában bitorol téged.

Mintha a jobb közérzetet benned keresné, és nem a jelenlétedre vágyik.

Nem elég neki, h vele vagy, hanem szorakoztasd, mint valami gésa!

Garasos, mert sajnálja rá a pénzt, H terembe menj mozogni. Én is gyurtam, kell a jó edzeshez a terem.

Szomorú, H nem ért meg, akit szeretek, tudjak neki szabadságot adni!

2021. nov. 30. 11:57
 22/23 anonim ***** válasza:
64%

Jól van már itt ne gondolkodjunk már végletekben. Nehogy már ez is néha ne férjen bele. Sok férfi és nő is már kvázi megakar halni, ha egy éjszakát kimarad a párja aztán pontosan így akar neki lelkiismeret-furdalást okozni, mint ahogyan most te itt ezt előadtad. Ne érezze jól magát, gondoljon arra te otthon mennyire szenvedsz, mert ő lelépett pár órára a haverjaival. Mi vagy te, csecsemő? Éjjel-nappal együtt vagytok, együtt éltek, de ha a másik szeretne egy estét eltölteni a barátaival, akkor el kell játszani a hattyúk halálát?

Mit érez otthon hagyva és várja. Nevetséges azért szerintem, hogy a másik meg otthon szenved pár óra miatt. Foglald el magad addig, ne mindig egy másik személytől várjátok már a boldogságot. Nem igaz, hogy egy percet képtelenek vagytok egyedül lenni.

2021. dec. 25. 10:09
 23/23 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van nõi verzió is. Meg volt egy Lifetiltes cikk is

2022. ápr. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!