Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemetseg volt a lánnyal szemben,hogy nem mondtam meg neki,hogy kikeszit a viselkedése és többet ne találkozzunk, hanem csak figyelmen kívül hagytam az üzeneteit ? Kb 7 hónapja randiztunk

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
nőknek egy olyan dolgot írsz, amit félre értenek vagy nincs elég empátia bennük és nem írnak többet vissza.. tehát nincs ezzel baj !
2021. nov. 26. 00:37
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

Mert embereket halomra erőszakolni akarni ugyanaz, mintha valakit lenézel, mert gerinctelen.

Oké.

2021. nov. 26. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
12. milyen erőszakról beszélsz?
2021. nov. 26. 00:49
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

13

Ne tegyél már úgy, mintha nem lennének időről időre nemi erőszakot bagatelizáló/éltető/azzal fenyegető válaszok incelektől még itt az oldalon is.

2021. nov. 26. 02:16
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Az első randi végén (szóban) illett volna lezárni (ha úgy gondoltad: nem), vagy ha szóbeli lezárás elmaradt, utána írásban közölni: "nem szeretnék semmit tőled és a jövőben sem, minden jót" vagy hasonlót.
2021. nov. 26. 06:24
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Szemétség igen.

Nem értem Miert nem lehet egyenesnek lenni, és elmondani ha már nem szeretnéd az illetőt? Olyan nehéz?

Nem gondolod hogy neki is jobb lenne ha tudna hogy most mégis mi történt?

2021. nov. 26. 07:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak egy görény vagy, de a magad fajta úgysem rágódik azon, megbántott-e valakit...
2021. nov. 26. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ezt csinálta egy csávó.

2x találkoztunk. Úgy köszönt el hogy hívni fog ha végez a dolgaival . Lehazudta a csillagokat, hogy ilyen olyan jó volt minden.

Ez lassan egy hónapja történt. Azóta is hív.. Nem azért, nem dőlt össze a világ.

Csak nem értem miért kell kamuzni? Hulyiteni a másikat?

Felnőtt emberek miért nem tudjak elmondani a másiknak, hogy bocs de nem fog menni?

2021. nov. 26. 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!