Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha a barátnőd ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a barátnőd ilyet csinálna?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 24. 21:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha r*banckodna a neten? Igen, mindenképp zavarna..

Szánalmas az egész.

2021. nov. 25. 09:27
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok (24) és alapvetően vallom, hogy egy nő azt csinál a testével amit csak akar. Ha mutogatni akarja, mutogassa. Ők csak azt használják ki, hogy van erre kereslet. Csak annyi kell, hogy kitedd a két cicid, és sikered van. Prostik is azért léteznek, mert van másik oldal, ezt valahogy mindig elfelejtik a r*bancozók. De ez az egész tiktok egy fertő. Múltkor láttam egy olyan csatornát ahol a csaj fél percig bámul a kamerába,, szexin" és forgatja a seggét. Na nekem ezek, ahogy a fenti videó is, egy tartalmatlan sz*rtenger. Es igen, szerintem is bizonyos IQ felett ez már kva ciki, igénytelen, és egyszerűen magyarázza már el valaki, hogy MIÉRT LÉTEZIK EZ A SZAR????
2021. nov. 25. 10:31
 23/29 anonim ***** válasza:

#22 Tetszik, ahogy elkezded az egyik oldalt nyugodtan, majd áttérsz a masik oldalra sík idegben :D

Pacsi :D

2021. nov. 25. 10:42
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

"Prostik is azért léteznek, mert van másik oldal, ezt valahogy mindig elfelejtik a r*bancozók."

Meg hogy így megvetem, úgy megvetem, de azért sírnának-rínának, ha nem lenne mire f.szt verni.

2021. nov. 25. 10:58
 25/29 anonim ***** válasza:
A TikTok egyébként nem csak magamutogatása van. Megtanulja ami az embert érdekli és olyan tartalmakat dob be. Tehát ha valakinek csak magamutogatós videók jönnek akkor a hiba az egyénben van, nem a TikTokban :D Nekem pl soha nem jönnek elő ilyen videók, ellenben azokban a témákban amik érdekelnek rengeteg hasznos videót mutat. Ez mind attól függ a TikTok melyik “oldalán” vagytok.
2021. nov. 25. 10:59
 26/29 anonim ***** válasza:
# 24 hát nekem erre nem sikerült kivernem
2021. nov. 25. 11:51
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 akkor gondolj azokra a videókra, amikre ki szoktad. talán nem magamutogató hajlamú nők szerepelnek benne?
2021. nov. 25. 12:04
 28/29 anonim ***** válasza:
9%

# 27 de, és?

mostantól feleségül kell vennem mindenkit, akire kiverem?

2021. nov. 25. 12:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Engem nem, de szakítanék vele.
2021. nov. 27. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!