Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy azt mondom a páromnak, hogy nem mehet ottalvós buliba?
A párom már 4 éve jóba van a barátaival akik lanyok es tobb kevesebb dolog mar a mi kapcsolatunk elott. Es ottalvos buli lenne, ahol ugye nem aludnanak csak egesz ejszaka ott lennének. Es ez engem rettentoen zavar. Elmenni nem szeretnek mert nem igazan vagyok joba a barataival.
Talalkozhat veluk, ezt nem tiltom meg csak legalabb ne legyen ottalvos.
Bízom a paromban, tudom hogy nen csalna meg de akkor is rossz belegondolni hogy volt koztuk valami es ott lennenek egesz ejszaka. Tulajdonképpen a barataiban nem bizom.
Ti megengednetek? Vagy mit tanacsoltok mit tegyek?
Az az ottalvos buli magyaran szolva egy hazibuli, ahova teged is varnanak szeretettel, mert semmi "rosszat" nem terveznek csinalni, de te nem akarsz elmenni es neki is megtiltanad?
Nokent addig értem, hogy nem szívesen engeded a parodat nok koze bulizni. Azt js tudom, h a gyk-n ugranak az ellentétes nemű baratokra. Viszont mostanaban lett egy csomo ferfi haverom, akikkel ugyanugy szeretnek iszogatni mint a barinokkel, szoval pipa lennek, ha sosem ihatnek mar veluk mert a paromnak nem tetszik, akit nem is olyan regota ismerek mint a baratokat.
Szerintem addig tokre jogos a dolog, hogy nem akarod, hogy egyedul menjen. De ez a ne menjen egyedul, de te sem mesz szoval o se menjen mar nem okes. Ez visszaeles az otos valaszban leirtakkal. Az sem okes, hogy neki szar kedve legyen hogy nem szorakozhat a barataival, mert te azt mondtad meg mert megteheted es ledominalod.
"Ti megengednetek? Vagy mit tanacsoltok mit tegyek?"
Hát kisaranyom nem tudom hol élsz vagy a többiek,meg mit képzelsz magadról,de én legfeljebb szólok hogy mennék.Te meg legfeljebb megkérhetnél arra,hogy ne menjek.És ha meg is indokolnád,akkor megfontolnám.Lehet nem mennék csak a kedvedért.
De ha azzal jönnél hogy te ezt nem engeded meg...
Pff nekem biztosan nem mondanád meg,hogy mit tehetek meg,vagy nem!
Majd a kiskorú gyerekednek,annak parancsolgathatsz,amíg felelsz érte,te tartod el, és nem önálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!