Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne kapcsolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne kapcsolja ki a telefont?

Figyelt kérdés

Nem egyszer ha megsértődik pl kikapcsolja a telefont. (És azt sem tudom mi baja, utólag mondja el)

Vagy találkozás előtt kikapcsolja. De annyit se mondana, hogy akkor ne számítsak rá.

Képes teljes napokra is kikapcsolni.

Ez oda vezet, hogy soha nem tudom mit vétettem, mi baja lehet éppen (önvád),akar e találkozni majd, vagy ghostingolt?, történt e vele vmi esetleg, állandó kétségek közt vagyok, aztán megjelenik, mintha mi sem történt volna, vagy elmondja mi baja, vagy rám fogja, hogy mert múltkor én is kikapcsoltam. Olyankor megnyugszom.

Mindig azt hiszem, ez most csak megesett, de minden rendben van végre.

Ezután megtörténik újra, de most ez eddig a leghosszabb idő, hogy elérhetetlen.

És most sem tudom mi van.

2021. nov. 24. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze teljesen hihető hogy nincs olyan ismerőse/barátja/családtagja akinek van telefonja, gépről se tud üzenetet küldeni.. Gratulálok, hogy vagy akkora idióta, hogy több ilyen alkalom után is te futsz utána, bizonyítva azzal, hogy elmentél hozzá. 🤡👏
2021. nov. 24. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha ez egyedi eset lenne, persze, előfordul. De nem az.

Nem szeret. Nem tisztel. Hülyének néz. Hülyére vesz. Játszmázik

Ez mitől jó neked?

2021. nov. 24. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#10: Ez milyen magyarázat már? Te komolyan beveszed ezt? Jó reggelt, nézz körbe magad körül, folyamat átvág...
2021. nov. 24. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez egyszeri alkalom lett volna, azt mondom, oké. Így viszont teljesen úgy veszi ki magát a dolog, hogy semmibe vesz totálisan, illetve madárnak néz.

Ha neki van kedve hozzád és ő irányít, akkor minden f.. sza. Ha nincs, akkor inkább kizár az életéből. Sajnos nekem ez eléggé ismerős, ráadásul aktuális. Én azt mondom, ha nem akarod tönkre tenni magadat, akkor egy ilyen pasinál még az egyedüllét is egészségesebb!...

2021. nov. 24. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ő nem elérhető és ezt gyakran az hidd el nem véletlen
2021. nov. 24. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Alig várom, hogy kikapcsolhassam a telefonomat.
2021. nov. 25. 03:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!