Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet 30 felett férfi-női baràtsàg? Ùgy, hogy a férfi többet akar/t.

Figyelt kérdés

Együtt vagyok lassan 2 hónapja egy férfival (31), akinek egy nő (22) napi szinten ìrogat, hívják egymást. A férfi azt mondja engem szeret, ő csak "baràt" de aztàn mikor kifejtettem neki, hogy én nem hiszek a férfi-nő baràtsàgban mert szerintem az egyik fél mindig többet akar, akkor elmondta, hogy ő is többet akart, de a nő kikosarazta, azt mondta maradjanak barátok mert most el fog a vilàg màsik végére utazni évekre, egyetemre.

Én nem rejtegetem a telefonom, előtte ìrok a barátnőmnek, családomnak. Ő viszont sokszor elfordul, gyorsan kilövi a chat oldalt, ahol ìr. Ez nekem fura. Mikor velem van, velem foglalkozik, kedves, figyelmes, ölelget. Viszont bennem van egy fura érzés, hogy mi van, ha csak egy pótlék vagyok ebben a szituàciòban. Elmondta hogy utàlta ha az exei féltékenykedtek,ezért én is vissza fogom magam.Esküdözött hogy ez csak baràtsàg, de egyszerűen ez engem zavar, hogy tudom, ő szerette/ti ezt a nőt, és napi kontaktban vannak mellettem is.Mikor mesélte hogy elutazik a nő messzire egyetemre, sìrt is...akkor kb 2 hete voltunk együtt...

Mit gondoltok?

/33N/

2021. nov. 23. 06:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

10-es: nem lehet

Csak akkor, ha a nő vagy a pasi ronda.

Az ösztönök és a hormonok működnek. A bré feláll, ha a nő közel van lelkileg és jól néz ki.

2021. nov. 23. 09:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezni létezhet, mert 33 éves vagyok és tizenéve vannak férfi barátaim. Én is házas vagyok, sokuk szintén házas és mindenki jóban van mindenkivel.

A te esetedben viszont azt gondolom, hogy totál hülyének vagy nézve.

2021. nov. 23. 09:27
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Létezik (szerintem nagyon gáz az a gondolat, hogy az egyik mindig többet akar, mert kvázi azt jelenti, hogy akkor minden ember gerjed minden másik ellenkező neműre, ami egyszerűen nem igaz). De ez nem az: ő inkább azt a csajt akarná, de nem lehet, szóval te vagy a pótlék, akit lehet ágymelegítőnek használni.
2021. nov. 23. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Itt mindenki magából indul ki? Miért nem létezhet? Sok hasonlót ismerek. "

Én is. Csak ott nem sunyiban csetelnek, nem titkolóznak és nem sírnak mert elutazik a másik.

A pasid oda van ezért csajért és olyanról beszélgetnek, ami miatt kapásból kivágnád.

2021. nov. 23. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezik férfi-női barátság, de ezek többnyire a diákévekben gyökereznek.

A chatablak és a telefon rejtegetése, a kapcsolattartás napi gyakorisága és pláne a sírás mind arra utal, hogy itt többről van szó.

2021. nov. 23. 11:47
 16/18 A kérdező kommentje:

Nemrég nem bírtam ki és ràvezettem majd ràkérdeztem chatben.(messze lakik) Azt mondta hogy ö ezt júliusban lezárta a csajjal, megbeszélték hogy barátok,mert csak ő érzett valamit, a csaj nem.de hogy nagyon jò barátok.

Aztàn volt egy megjegyzése, hogy sok mindenben hasonlítunk a csajjal...:/

Na ott elszakadt a cérnàm...

2021. nov. 23. 16:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne vesztegesd az időd, ha nincs meg a bizalom, ebből sose lesz jó kapcsolat.
2021. nov. 24. 10:09
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
43%
Szerintetek létezhet 30 felett férfi-női baràtsàg? és ha igen, akkor miért nem?
2021. nov. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!