Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet 30 felett férfi-női baràtsàg? Ùgy, hogy a férfi többet akar/t.
Együtt vagyok lassan 2 hónapja egy férfival (31), akinek egy nő (22) napi szinten ìrogat, hívják egymást. A férfi azt mondja engem szeret, ő csak "baràt" de aztàn mikor kifejtettem neki, hogy én nem hiszek a férfi-nő baràtsàgban mert szerintem az egyik fél mindig többet akar, akkor elmondta, hogy ő is többet akart, de a nő kikosarazta, azt mondta maradjanak barátok mert most el fog a vilàg màsik végére utazni évekre, egyetemre.
Én nem rejtegetem a telefonom, előtte ìrok a barátnőmnek, családomnak. Ő viszont sokszor elfordul, gyorsan kilövi a chat oldalt, ahol ìr. Ez nekem fura. Mikor velem van, velem foglalkozik, kedves, figyelmes, ölelget. Viszont bennem van egy fura érzés, hogy mi van, ha csak egy pótlék vagyok ebben a szituàciòban. Elmondta hogy utàlta ha az exei féltékenykedtek,ezért én is vissza fogom magam.Esküdözött hogy ez csak baràtsàg, de egyszerűen ez engem zavar, hogy tudom, ő szerette/ti ezt a nőt, és napi kontaktban vannak mellettem is.Mikor mesélte hogy elutazik a nő messzire egyetemre, sìrt is...akkor kb 2 hete voltunk együtt...
Mit gondoltok?
/33N/
Teljesen nyilvánvaló, hogy szerelmes a csajba, ha túl lenne rajta, akkor nem sírna amiatt, hogy elutazik. A barátaival meg nincs az ember napi kapcsolatban, legalábbis felnőtt korban az emberek nagy része nem ér erre rá, és nem is igényli.
Neki ez a barátság kényszerű állapot, ha tehetné megváltoztatná. Nem csoda, hogy rosszul esik, de neked kell eldönteni, hogy ezt el tudod -e fogadni.
Létezik nagyon ritkán.
De hogy az esetedben az van-e? Rohadtul nem xD Full szerelmes a másik csajba. Amint lesz nála esélye téged lepattint.
Mikor műszerésznek tanultam, majdnem 30-an voltunk az osztályban és 4 évig én voltam egyedül lány. Ezalatt a pár év alatt nem állítom hogy mindegyik fiú a legjobb barátom lett, de alakultak olyan barátságok, amik a mai napig működnek. Ezek a fiúk soha nem is próbálkoztak nálam, semmilyen formában.
Mindenki azt hisz amit akar, én hiszem hogy lehet barátság férfi és nő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!