Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik/létezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik/létezhet barátság férfi és nő között? Rosszul adja ez ki magát ha van barátom?

Figyelt kérdés

A társkeresőknek hála nem csak egy emberrel ismerkedik meg az ember, és sokszor egy időben kénytelen két emberrel is randizni.

Hát nekem is két srác jutott, de az egyik vállalhatatlan volt a viselkedése miatt viszont valami megfogott benne, míg a másik normálisnak tűnt úgy hogy pár hét után végül vele jöttem össze. (Sajnos azóta kiderült hogy a normálisnak tűnő srác nagyon béna és valahogy nem tud mit kezdeni a nőkkel)

Na és azóta is szeretek beszélgetni az előző sráccal (bár most már érhetően csak ritkán jutunk el egy-egy rövidke beszélgetésig). Nagyon nehéz volt neki megmondani és neki megértenie hogy csak barátság lehet, nem is tetszett neki. Rossz bevallani, de hiányzik azzal együtt hogy mikor randiztunk megőrjített folyamatosan.

Szerintem megdőlni látszik a "létezhet férfi és nő között barátság kapcsolat után is" kijelentés.

Normális egyáltalán hogy vannak akik még barátságra törekszenek egy egy szakítás végén?

2015. okt. 1. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

En nem hiszek benne, max. haversagban.

A te esetedben meg plane nem gondolom, hogy tudtok baratok lenni.

2015. okt. 1. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak esetek, amikor lehetséges, de a ti esetetek nekem nem tűnik annak, mert a leírásod alapján a srácnak ez nem jó így, csak fölösleges szenvedést okozol neki.

Egyébként nem kell törekedni a barátságra, az nem kierőszakolható dolog, jön magától.

2015. okt. 1. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem személyfüggő.

Vannak emberek, akik képesek rá, vannak akik nem, de egy bizonyos kor felett már ritkábban látni, hogy két ellenkező nemű ember ne legyen képes barátságra úgy, hogy ne gerjedjen rá a másikra.

Nekem főleg azok az emberek mondogatták, hogy nincs barátság férfi és nő között, akik össze akartak jönni velem, viszont érdekes módon vannak több éves barátságaim pasikkal.

A te esetedben szerintem az lehet a baj, hogy már a kezdetektől össze akartál jönni vele, és ez nem múlt el teljesen.

2015. okt. 1. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem működik. Én is próbálkoztam pár ilyennel, sőt egyet máig barátságnak nevezek (neki is lett barátnője), de én is tudom, hogy ez nem igazi barátság.
2015. okt. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!