Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kell az otthonom keresni , ha nem akarok ilyen gyűlölettel teli környezetben élni ?
Elegem van hogy nem tudunk jókat beszélgetni , kulturáltan vitatkozni , nevetni , vagy éppen sírni az emberekkel.
Elegem van abból , hogy mindenki elment így vagy úgy a környezetemből , és már idegenek vagyunk egymásnak , mégha megismerjük is egymást.
Miért nem terveznek a barátok itt lakni a környéken? Miért nem itt terveznek jövőt? És hogy a picsába jutottam ide én is hogy egyre többször gondolom azt hogy elmegyünk családostól. Nem akarom hogy a pici fiam ilyen nem tudás vagy rátermettség alapú országban nőjön fel , ahol minden napra jut egy ellenség kép. Nem élek meg a fizetésemből pedig úgy érzem jól csinálom amit csinálok , csak a smúzolás nem megy. Nálam szarabbnak érzett emberek vezetik a munkahelyemet is , és és ezt sokaktól hallom. Nem szeretem ezt a tipikus magyarkodást sem , hogy a másik hátán felkapaszkodott vezetők taposnak le minden nap és ha véleményed vagy észrevételed van , akkor kuss a neved mégha építő jelleggel fogalmazod is meg és tisztelettel tálalod irányukban...... Folytathatnám még de az eredeti kérdés marad FENT.
Ha így érzed, akkor irány külföld.
Bár sztem Budapest is sokat segítene a lelki állopotodon, mégis csak másabb, mint egy kis faluban vergődni.
Külföld? Válaszolók pls.
Ugyanez a törtető, másokat eltaposó szellem hódít Európa többi országában is. Aki élt 1 / több országban (én utóbbi, beza), az elég gyorsan lejön erről a "magyarkodás" sirámról. Ugyanúgy megy az angolkodás, írkedés, németkedés, csak te nem éltél ott, ezért vonzónak, tökéletesnek tűnik.
Ha 100% mérgező a környezeted, erre nem az országváltás a megoldás hanem az, hogy megkeresed azokat az embereket, akikkel jól érzed magad. Nem, nem minden magyar mérgező, ezt a hülyeséget felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!