Hova dobjam ezeket a termékeket,ha nem akarok àrtani a környezetnek?
Legalàbbis kevésbé akarok àrtani.
1-fél flakon kullancs ès bolha sampon kutyàknak.
2-Happy pet bolhairtó aeroszol kutyàknak
A gyógyszeres sampont nem szeretném a lefolyóba önteni az aeroszolt pedig nem szeretném kifújni a levegőbe. Az aeroszolra rà van írva,hogy ha kiürült,akkor hàztartàsi szemétbe dobható.De ez még hàromnegyedig tele van.
Mit tévő legyek?
Màr megbàntam,hogy megvettem ezeket a mérgeket,soha többet nem veszek ilyet. Màr màst hasznàlok a kutyàimnak,ami legkevèsbé àrtalmas a földnek.
Köszi,ha valaki tud vàlaszt adni.
A dmben van gyógyszergyűjtő,szerintetek oda jo otlet lenne bedobni? Vagy az csak bogyóknak van?
Még egyszer köszi ,ha valaki vàlaszol :)
Kedves valaszolok! :) Koszonom a valaszokat,de nem ez volt a kerdes.
Még van az egyikben gyogyszeres sampon a masikban aeroszol,de nem szeretném feleslegesen a vízbe,illetve levegőbe fújni. A kerdes az,hogy a bennuk levo cuccal egyutt hova dobjam oket?
Màr lejàrtak.
Akkor vettem ezeket a dolgokat,amikor eszemben sem volt,hogy ezeknél a dolgoknàl sokkal kevésbé àrtalmas dolgok is vannak. Akkor fel sem tűnt,hogy értelmetlen vàsàrlàs....ez évekkel ezelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!