Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik nem igénylik a sok beszélgetést egy kapcsolatban, de a testiséget igen?
Köszönöm, igen valahogy ilyen nőtípust képzeltem el, amit te is leírsz.
Amúgy a válaszadók többsége eléggé szélsőséges irányba ment el, nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs szükség beszélgetésre csak a itt is a mérték az érték és én szeretem, ha a kevésbé fontos dolgok megbeszélésével nem húzzuk olyan sokat az időt, hagynak inkább olvasni, sportolni, egyéb hobbijaimmal foglalkozni.
#15 Nők között is vannak kevésbé beszédesek, csak meg kell találni a megfelelőt! Amúgy ha rátalálsz az "igazira", akkor boldogan fogod megbeszélni vele a dolgaidat, eszedbe sem fog jutni, hogy ki mennyit beszél. Valószínűnek tartom (nem biztos), hogy legutóbb egy "cserfes" nővel hozott össze a "sors", és azért tetted fel ezt a kérdést. A rossz tapasztalat eléggé "rá tudja nyomni a bélyegét" az ember lelkére.
Nem minden csaj "élősködik" a párján, nem minden nő "f**sa a szót", ez habitus kérdése! Biztos te is megtalálod a személyiségedhez passzolót!
Köszönöm szépen, legyen úgy!
Nálunk is így van. A párom a beszédes nyughatatlan, szeleburdi, én meg az ellenkezője. ☺️
N30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!