Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt nem kívánom a párom ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt nem kívánom a párom , velem van a baj?

Figyelt kérdés

Valahogy ha nő kerül a sztoriba, azt nagyon nehezen tudom megemészteni és megbocsátani.

Amíg azt éreztem, hogy odáig van értem a párom és en vagyok neki az egyetlen addig annyira szép és jó volt minden , egy nyugodt és laza barátnő voltam.

Aztán észre vettem, hogy làjkolgat nőket, s azóta mintha megtört volna bennem valami. Nekem az úgy jön le, hogy tetszenek neki, és még ki is mutatta nekik ezt, s számomra megalázó helyzet.

Persze ő azt mondja nem azért csinálta, meg csak úgy nyomta a gombot…

Egy ideje mintha az önbizalmam hanyatlana, befásult lettem és kedvetlen, már az is zavar, ha egy sorozatból azt mondja egy nőre mennyire aranyos. Napokig ez jár a fejemben. Volt egy erotikusabb àlmom, úgy keltem fel, hogy kedvem lenne csinálni, de aztán rá néztem és önkéntelenül az ugrott a fejembe, hogy csinálja inkább azokkal akiket annyira szépnek tart és elment minden kedvem tőle.

Nem akarok ilyen lenni, soha nem is voltam… tudom hogy most vagyok a legkevésbé szerethető, hàzisàrkàny kezdete, de nem tudom mit tegyek ellene, ezeket vàltja ki belőlem és màr nem látom annak az aranyos férfinak aki nem olyan mint a többi. Hanem azt gondolom, hogy ugyanolyan és nem bízhatok benne 100%ig, úgyis màsra vàgyik mellettem hiába tettem meg mindent. És ez a tudat nem hagy nyugodni.

2021. nov. 21. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Baromira nincsenek rendben. Szakíts mielőbb.
2021. nov. 21. 12:19
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

9-es vagyok.

Nem azt mondtuk, hogy nincs igazad valamennyire. Neked kell tudni, hogy mennyire paranoia, és mennyire valós probléma amit látsz.

Mindössze annyit mondunk, hogy mindannyian ismertünk nőt, aki annyira birtoklási vággyal volt tele, hogy nem lehetett mellette levegőt kapni sem.

2021. nov. 21. 12:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, hogy birtoklàsi vàgy, legalábbis nem volt ilyen az évek alatt.

Csak volt egy olyan elképzelésem, hogy egy őszinte és kivételes kapcsolatom van, amiben egymásra figyelünk és nem kifelé… tehát ha velem van akkor ne adjon figyelmet más nőnek, mert en sem adok más férfinak.

Nyilván vannak tőlem sokkal szebbek is, de ha már engem választott akkor inkább velem törődjön és ne a többi szépnek mutassa ki elismerését.

Most már csak arra kell ràjönnöm, hogy az alacsony önbizalmam miatt zavarnak ezek, vagy emiatt ment el az önbizalmam és kezdek egyre lejjebb süllyedni…

2021. nov. 21. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen mindegy. Az eredmény a lényeg.
2021. nov. 21. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj!

Neked valami baromira hiányzik a kapcsolatodból, az életedből, és ez komplexusokat teremt benned. Simán odabújhatnál a Béládhoz, aztán mondhatnád neki, hogy nézd, Drágám, szeretnék tőled egy picit több bókot, figyelmet kapni, mert mostanában olyan kevésnek érzem magam melletted!Ha intelligens és szeret, akkor hidd el, meg fogja érteni, ha szépen és őszintén kommunikálod felé a problémádat.

A másik, hogy szerintem nagyon rendet kéne raknod a saját fejedben meg a lelkedben is. Ez a szorongás nem egészséges! Tudom, csináltam én is. Tulajdonképpen a semmire vagy féltékeny. Neten pózoló p.. kra, fényképekre, lájkokra. Ez valahol nem felnőtt szint. Hiszen abszolút nem biztos, hogy ezt a barátod direkt, tudatosan teszi, sőt, neki ez csak egy gombnyomás, aztán helló! Veled van együtt. Nem kívánhatod, hogy soha, senkit ne vegyen észre, mint ahogy nyilván veled is előfordul ez néha. Látsz valakit, megnézed, ennyi...

Próbáld kicsit a pasid szemszögéből is megközelíteni a dolgokat! Ezzel az agyalással a saját életedet keseríted meg, plusz ellököd őt magadtól.

2021. nov. 21. 12:36
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

12-es vagyok.

Nincsenek kivételes kapcsolatok, csak ideig-óráig. Minden nap dolgozni kell rajtuk. Gondolj arra, hogy nem létezik olyan eszköz az életedben, amit nem kell karban tartani, és örökre jó, minden odafigyelést igényel, és hozzáértést. Elvárni egy autótól, hogy örökké ugyanúgy menjen, mert különleges nem hangzik túl ésszerűen nem?

Ahelyett, hogy fekete-fehéren látnád a dolgokat, inkább gondolkodj úgy, mint egy üzletben. Meddig éri meg tolerálni?

2021. nov. 21. 12:42
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is !

Fogalmam sincs mit csináljak. Szeretem őt, együtt terveztük a jövőnket, jövőbe eljegyzést szerettünk volna. De nem tudok elvonatkoztatni ezektől a dolgoktól. Lehet gyerekesnek tűnik, és semmiségnEk, mégis az én fejemben úgy vetül le, hogy neki azok tetszenek, szóvá teszi vagy kimutatja nekik, ahelyett hogy simán tovább görget és ennyi, nem hagy nekik jelet, vagy nem mondja előttem, hogy az mennyire szép már. Látom en is, ennyi. Azt szokta mondani, hogy miért nem lehet róla véleménye ? Xy is mondja, mégse hagyja el a feleségét miatta. En ezt értem, meg hülye kéne legyen elhagyni a biztosat egy kis szórakozás miatt… de maga a tudat hogy akàr érzelmileg csal, vagy másról áradozik nagyon rombol engem.

Szokott dicsergetni engem is, segít amiben kell stb erre nem panaszkodhatok. De amint ránézek az jut eszembe hogy “menjen ahhoz akit annyira szépnek talál, ne puszilgasson engem”

2021. nov. 21. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
Megkérheted, hogy ne lájkolgasson másokat (megértem, hogy kellemetlen a tetszésnyilvánítás efféle formája), de ettől még szépnek fog találni másokat is. Akadnak persze emberek, akiknek soha észre sem vesznek senki mást a párjukon kívül, de a nagy többség nem ilyen. Attól, hogy párkapcsolatban vagytok, nem a te kizárólagos tulajdonod a másik gondolatvilága. Ha ezt nem tudod elfogadni, javaslom a tündérmeséket, ott a herceg mindig olyan, mint amilyennek elképzeled.
2021. nov. 21. 13:58
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, te őrült vagy. Szakíts mihamarabb a barátoddal és szabadítsd meg magadtól légyszives. Vagy kered fel a pszichiátriát mert súlyos gondjaid vannak.
2021. nov. 21. 19:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is szoktam

Én vagyok a nő. És ő is szokta. És? Ez kb olyan, mint a p*no én is szoktam néha és ő is, mert van mikor ez esik jól. Ettől függetlenül egyikünk sem ír rájuk pl vagy ilyesmi. Az csak egy gomb.

2021. nov. 23. 23:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!