Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalja meg a ferfi a baratnojet?
Egy ferfi nagyon szerelmes a baratnojebe es valoban szereti ot, lesi minden kivansagat viszi mindenfele, de megis megcsalja, ( velem csalja, de ez most mindegy) En is szeretem ugyanezt a ferfit mar regota:(
Velem ez a ferfi meg mindenkit megcsalt :( tudom nem szep dolog, de odaig vagyok ezert a ferfiert :(
Szerintetek a ferfi engem is szerethet?
Lehet . Ram is felnez, en is ertem el dolgokat az eletben..
Lehrt kompenzal valamit, de ha lefekszik velem, akkor oszinten kit szeret?
Es ugy, hogy van egy gyonyoru szep fiatal kedves baratnoje, akit visz mindenfele kulfodre.
Ahogy az utolsó mondja.
Pontosabban abba az érzésbe szerelmes, hogy több helyre is bedughatja a farkát.
Szerintetek melyiknek lehet hinni a tetteknek vagy a szavaknak?
Pl irta hogy nagyon szerelmes es nagyon szereti a baratnojet, de kozben velem is szivesen lefekudne, mert nagyon vonzodik hozzam.
A tettek vagy a szavak szamitanak?
Mert van esze. Egyszer él és kiakarja élvezni. Ettől még ugyanúgy lehet szerelmes a barátnőjébe. Döbbenetes, hogy mennyire képtelenek az emberek egy érzést elvonatkoztatni tettektől. Attól, hogy valaki szerelmes, még lehet a szerelmével egy gyökér.
Te természetesen csak szexre vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!