Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért eszik ennyit a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért eszik ennyit a barátnőm amikor menstruál?

Figyelt kérdés
Négyszer vacsorázott és háromféle desszertet evett...

2021. nov. 21. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

Van aki így reagál erre, én például ilyenkor kevesebbet eszem.

Mi ezzel a baj, hogy ezen a pár napon többet eszik?

2021. nov. 21. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Te is tudod a választ. Hormonok.

Nincs azzal semmi baj, én is szeretem az édeset ilyenkor sokkal jobban. De ugyanúgy edzek mellette és a hónap többi napján ugyanúgy figyelek az étkezésemre is. Nem az az egyszeri 3000 kalória édesség fogja tönkretenni a karcsú, formás alakom. Addig örüljön mindenki, amíg békés menstruálóval van együtt. Van az idegbeteg, fájdalmában mindenre pofákat vágó fajta is. Ha valaki, én megértem, de az egyik ilyen barátnőmmel nekem is nagyon nehéz bánni. Legutóbb tönkretette ezzel a nyaralásunk teljesen. Arra vertünk el egy halom pénzt, hogy egyedül járkáljak a városban és nézelődjek, amíg ő a szálláson kuksol és bármit ajánlok neki, csak fintorog.

2021. nov. 21. 00:10
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Én is sokkal többet eszek olyankor.
2021. nov. 21. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Nincs pénzed a kajára?
2021. nov. 21. 00:40
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

En ilyenkor nem négyszer, hanem legalább ötször vacsizok... Bármilyen desszert jöhet.

Ha eddig nem tudtad, hormonális változások...

27N

2021. nov. 21. 02:44
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Pro tipp: az orgazmus enyhíti a mens fájdalmakat

24N

:)

2021. nov. 21. 02:45
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Örülj neki,ha "csak" eszik! Én ilyenkor mindig brutál letámadom a barátom.
2021. nov. 21. 02:46
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Én semmi egyebet nem tapasztaltam mensikor, csak az első nap nagyon rossz. Ilyenkor magamhoz nyúlok, az orgazmus enyhíti a görcsöket!
2021. nov. 21. 02:49
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

Menstruál a barátnőm akkor is szoktunk szexelni mert jobb neki elviselni. Egyébként olyankor nem eszik sokat, még annyit sem mint nem olyan napokon.

Állapotos lesz akkor fog igazán elhizni, mert csak enni fog még aludni vagy pihenni.

2021. nov. 21. 05:19
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Mert a p...ban lenn van a szerotonin és egyéb boldogság hormon szintje és igyekszik azt valahogy ösztönösen feljebb tornászni ahelyett, hogy átharapná a torkát mindenkinek.
2021. nov. 21. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!