Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom iszik és drogozik mot tegyek?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, elején is ivott alkalmanként néha elszivott füves cigit. Van egy gyermekünk és mostani időben nagyon iszik egész hétvégén a kocsmában ül és plusz kokainozik is. Kicsapja magát úgy hogy azt se tudja hol van. Nem tudom mit csináljak, szülei nem beszélnek vele csak én vagyok neki, nagyon sajnálom mert a szemem elött teszi magát tönkre, hiába mondok neki akármit nem hallgat rám csak megy a feje után. Ezzel a viselkedessel nagyon eltaszitott engem magától, nincs köztünk semmi mer cdak az alkoholnak él. Nekem hiányzik a normális kapcsolat egyszóval boldogtalan vagyok mellette és ő le se szarja. Mit tegyek? Egyrészt elkuldenem innen de nincs hova mennie sajnálom mégis a gyerekem apja,másrészt meg már nem birom nekem is jár a boldogság..2021. nov. 20. 21:56
21/21 anonim válasza:
Kinek kellene alkoholista, vagy drogos ember? Soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!